Billeje i Treviso Lufthavn

Treviso Lufthavn (TSF, måske bedre kendt som ‘Aeropuerto de Sant’Angelo Treviso’ eller ‘Aeropuerto de Canova’ ligger i Treviso provinsen i det nordlige Italien. Selve lufthavnen ligger kun omkring 3 km fra selve byen Treviso.
I starten var lufthavnen i Treviso bygget for at glæde de mange flyveentusiaster i området. Der var faktisk så mange at man byggede lufthavnen, alene af den årsag at hobby-flyvning i Italien også manglede et tilholdssted. Dog voksede stedet hurtigt, og selvom det startede som et privat foretagende i midten af trediverne, blev det allerede en lufthavn med internationale forbindelser i 1953. Indtil lufthavnen i Venedig åbnede for international flytrafik i 1960, så var Treviso Lufthavn den vigtigste i området.

Mange turister, der lander i Treviso Lufthavn, vil gerne opleve mere af området, og derfor kan det være en god idé at overveje billig billeje i Treviso Lufthavn, således at du kan bevæge dig rundt, som du har lyst.

Med 1,7 mio passagerer om året er lufthavnen langt fra Italiens største, men stadig af en vis vigtighed for turismen.

Området har haft en stigende popularitet hos turisterne, men mange drager mod andre større lufthavne i nærheden. Det er dog ingen grund til, da du i Treviso Lufthavn kan undgå de store menneskemængder og opleve stedet som mere lokalt. Det kan være et positivt bidrag til din tur at bestille billeje i Treviso Lufthavn, da dette kan øge dit overskud på ferien.

Efter at mange lavprisselskaber er kommet til, er der nu ingen undskyldning for ikke at drage til Treviso. Det er både billigt og autentisk.

Seværdigheder og attraktioner i Treviso

På trods af den store lighed med nabo-byen Venedig, trækker Treviso ikke turister i lige så høj grad. Byen er præget af Italiens lange historie og har derfor både monumenter, arkitektur og pladser, der er flere hundrede år gamle.

Du kan opleve en masse i Treviso, selvom byen ikke er blandt de største i Italien. Faktisk har hele området masser at byde på. Hvis du eksempelvis ønsker at besøge Venedig, så kan det gøres på en dagstur. Hertil skal det dog siges, at billeje i Treviso Lufthavn vil være en fordel for dig, da det kan gøre, at du både sparer tid og penge til at drage af sted en eller flere gange.

Da naturen også er noget helt specielt, bør man overveje at drage ud på de mere øde steder i nærheden for at opleve, hvordan denne del af landet ser ud.

80.000 mennesker bor i Treviso. Derfor har byen en mere overskuelig størrelse end f.eks. Rom eller Milano. Det er meget mere lokalt, og det kan mærkes allerede, når du lander. Det betyder imidlertid ikke, at byen har mindre at byde på. Faktisk er der så fyldt med kulturliv, at turisterne i stigende grad vælger at lægge vejen forbi Treviso for at opleve de ting, der ikke kan ses andre steder. De historiske steder skaber rammen for det historiske centrum, hvor floderne krydses af broer, der har stået der de sidste mange hundrede år.

Bestil billeje i Treviso Lufthavn, hvis du har forhåbninger om både at opleve byen og området omkring denne.

Treviso kan lidt af det hele, men det kan være et rigtig godt sted at slappe af. Når du går igennem byen, vil du opleve, at de lokale bruger lang tid på at sidde på cafeer og snakke om alt og ingenting. Det skaber en stemning, som man bare ikke kan få nok af.

I Treviso kan du se lidt på de mange historiske monumenter, men også bare give dig selv den frihed at tage ud i naturen og slappe af. Det kan gøres, hvis du har billig billeje i Treviso Lufthavn og derfra har styr på transporten.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Treviso Lufthavn

Når du ankommer til Treviso Lufthavn, vil du opleve, at den har en anden størrelse end mange af de andre byer i Italien. De store lufthavne i Rom, Milano og Napoli har mange mio. passagerer om året og derfor også en meget veludviklet lufthavn. I Treviso foregår tingene i et andet tempo, og derfor er der heller ikke den samme mulighed for transport til selve byen. En taxa kan skaffes, når du træder ud, men også busser afgår med jævne mellemrum.

For at redde dig selv for dette besvær, så er det nødvendigt med en overvejelse om billeje i Treviso Lufthavn. På den måde, så kan du få det fornødne overskud, uden så meget besvær.

Du bør bestille billeje i Treviso Lufthavn, hvis du prioriterer din ferie til Italien højt. På den måde får du en god oplevelse af både byen og landet.

Billig billeje i Treviso Lufthavn

Der er flere af attraktionerne i og omkring Treviso, der ligger fjernere, end man lige umiddelbart tror. Det er derfor værd at overveje billig billeje i Treviso Lufthavn, da dette kan være midlet til at bringe dig rundt, hvor du end har lyst.

Prioriter billeje i Treviso Lufthavn højt på din liste, og du kan være sikker på, at din rejse vil være i gode hænder. Du vælger selv.

Du kan bestille billeje i Treviso Lufthavn allerede nu. Hvorfor spilde tiden på besværlige busser og forsinkede toge, hvis du nu har muligheden for at have transporten på plads, allerede inden du er landet.

Besøg Treviso Lufthavns officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Treviso Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her