Billeje i Treviso

Abbey of Follina, ca. 35 km fra Treviso. Kilde: Marieke Kuijjer

I Nordøstitalien ligger byen Treviso, som man kan besøge med billeje. Fra Venezia / Treviso Lufthavn, kan I bestille leje af bil i Treviso og der fra nemt komme videre på jeres ferie og til jeres hotel eller ferielejlighed i Treviso.

Treviso er en hyggelig by, der måske er bedst kendt for at indeholde flere antikke landsbyer og bydele. Benyt jer af biludlejning i Treviso og tag ud og se nogle af disse spændende områder, som bestemt er en oplevelse værd, eller kør en tur rundt i den øvrige del af regionen Veneto.
Treviso er en interessant by at besøge med en lejebil. Kør omkring i byen og se de mange smukke bygninger i byen.

Bestil biludlejning i Treviso

Treviso ligger lavt, og der er derfor mange kanaler, som husene ligger langs. Byen er interessant historisk, og var en af de byer i Italien, der blev synderbombet under 2. verdenskrig, hvilket gjorde byen urimeligt fattigt i mange år. I dag er Treviso en rig by, og blev lynhurtigt bygget op igen efter krigen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev Treviso med en lejebil

Ligesom mange andre byer i Italien har Treviso også en del piazzas, pladser, som er omringet af arkitektoniske bygninger. Blandt andet er domkirken, Duomo San Pietro, et besøg værd med billeje i Treviso.

Treviso er en by i den nordlige del af Italien, og med leje af bil på ferien, kommer I nemt rundt på jeres ferie. Bestil biludlejning i Treviso via Billeje.info og få en lejebil til en god pris.

Lej bil i Treviso, Italien

Treviso er hovedbyen i provinsen af samme navn i regionen Veneto, som er omkranset af smukke, gamle bymure. I Treviso kan I med leje af bil komme rundt på egen hånd og opleve de smukke bygninger, der ligger rundt omkring i byen, herunder er kirken San Francesco, der er bygget i gotisk stil i 1200-tallet, bestemt et besøg værd. Med billeje i Treviso kan I også besøge byens andre smukke kirker, som byen byder på.

Gennem byen løber floden Sile, og det er bestemt en god idé at køre en tur ned til floden med sin udlejningsbil og gå eller køre en tur langs floden.
En af de ting, Treviso er mest kendt for, er for at være hjemby for familien Benetton, der står bag det verdensberømte tøjmærke af samme navn. I dag har Benetton’erne en stor indflydelse på byen og ejer og sponsere en del af byens sportsklubber.

Oplev Treviso med biludlejning

Tag jeres udlejningsbil rundt i Treviso i Italien og oplev byens smukke arkitektur og natur. Der er mange gode grunde til at booke en bil i Treviso på sin ferie.

Find den billigste lejebil i Treviso Find Billeje her --> Sammenlign priser her