Billeje i Venedig

Festival i Venedig. Kilde: Andrea

Book billeje i Venedig online via Billeje.info. Det er både nemt og billigt at finde en lejebil, der passer til ens behov, når man planlægger at holde sin ferie i Venedig.

Udlejning af bil i Venedig

Venedig er et spændende område i Norditalien. Området ligger på en lagune, hvilket har gjort, at de berømte kanaler, der går gennem byen og nærmest udgør byens vejnet, er opstået. Det er dog alligevel en god idé at bestille biludlejning i Venedig, hvis ferien skal holdes der.

Tag på bilferie i Venedig med familien. Find leje af bil hjemmefra og afhent bilen, når I ankommer til for eksempel en af lufthavnene, eller til en af de øvrige destinationer i Venedig, hvorfra det er muligt at afhente en lejebil.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev Venedig med billeje

Venedig er kendt som en utroligt romantisk by, og de fleste tænker på gondolerne, når samtalen falder på Venedig. Selv om vejene i Venedig er meget smalle, er det stadig en fordel at leje en bil til sin ferie, da man får mulighed for også at besøge de nærtliggende områder på fastlandet, tæt på Venedig.

Billeje.info har altid de bedste priser fra udlejningsselskaberne, så du kan finde billeje i Venedig til en god pris. Booker I jeres udlejningsbil i god tid, får I den bedste pris.

Grand canal i Venedig. Kilde: gnuckx

Find og bestil nemt billeje til jeres ferie i Venedig i Norditalien online. Venedig er en utrolig spændende by, og det er ofte en god idé at have lejet en bil, når man besøger Venedig.

Lej bil i Venedig

Selv om Venedig er kendt for sine romantiske kanaler med de særprægede venetianske gondoler og tilhørende bådførere med de letgenkendelige stribede trøjer, er det alligevel en stor fordel for byens turister at have bestilt billeje i Venedig, da det, næsten på linje med bådene langs kanalerne, er en rigtig god transportform i denne by.

Venedig ligger på en lagune, hvilket er årsagen til de berømte kanaler. Med en lejebil i Venedig i den nordøstlige del af Italien, har I mulighed for at opleve det lidt mere landfaste del af området, da I nemt kommer rundt i både Venedig og området omkring byen.

Billeje i Venedig

Vejene i Venedig kan for nogle synes en smule smalle, men med Billeje.info kan I nemt finde den ideelle lejebil til jeres ferie, hvis I husker at booke jeres biludlejning i Venedig i god tid. Det anbefales således, at I lejer en lidt mindre bil, så det bliver nemmere at komme rundt i denne smukke norditalienske by.

Find den billigste lejebil i Venedig Find Billeje her --> Sammenlign priser her