Billeje på Korfu

Korfu har meget at byde på. Med en lejebil kan du nå rundt og opleve det hele. Foto: Robert Gadomski

Biludlejning på Korfu er en oplagt mulighed for at opleve mest muligt af denne smukke ø, som måske er den grønneste blandt de Ioniske Øer. I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser fra alle udlejningsselskaber på Korfu og finde den billigste billeje.

Oplev mere af Korfu med billeje

Sommeren er den mest populære tid at besøge Korfu i Grækenland på, med dens pragtfulde strande og vand, der er så klart som glas og indbyder til at en ubekymret svømmetur. Efterår er vinsæsonen, og hele øen dufter sødt af druer – dette er måske det bedste tidspunkt at lære noget om dagliglivet på Korfu og om dens indbyggere.

Biludlejning på Korfu giver dig mulighed for at besøge de dramatiske landskaber på den vestlige side af øen, og de lange, let skrånende sandstrande i vest, samt det bjergrige nord, hvor man finder Korission-søen.

Med en lejet bil er det nemt at køre en tur til den traditionelle fiskerlandsby i Roda i det nordlige korfu. Du kan også bruge din lejebil til at køre til Achilleion, et palads i Gastouri-regionen, som er bygget af kejserinde Elisabeth af Østrig, og hvor man kan opleve historien om Achilles.

Der findes også mange ældre landsbyer med en bemærkelsesværdig arkitektur, såsom landsbyen Macrades, som stort set er øde og forladt, men som bestemt er en køretur værd. En tur til vandlandet, Aqualand, er også en oplagt mulighed, og med en lejebil er der ligeledes mulighed for at opleve mest muligt af Korfus smukke natur og vidunderlige strande.

Natur og strande med billeje

Lej en bil på Korfu og udforsk de østlige kyster, der er beskyttet af fastlandskysten, har roligt vand at svømme i, et dyb, som det lønner sig at udforske, og det er forholdsvis let at komme til de forskellige steder fra byen. Nordøstkysten er med rette berømt for sit klare vand, de mangefarvede småsten og de stejlt skrånende strande. Det er ikke nogen tilfældighed, at de dyreste villaer og lystbåde findes her. På den sydøstlige del af øen er der skyggefulde lavvandede sandstrande og små tavernaer lige ned til vandkanten, med veje , som går helt ned til kysten. Her er de ideelle betingelser for en ferie med børn.

Biludlejning til Korfus bedste pris

Det er nemt at undersøge billig biludlejning på Korfu, ved hjælp af vores søgemaskine for prissammenligning og derefter booke en lejebil på forhånd. Man kan afhente sin lejebil direkte i lufthavnen, hvilket er nemt og komfortabelt.

Korfu er blot en af de mange populære græske øer og den nordligste af de Ioniske Øer. Med billeje på Korfu kommer I nemt rundt på hele øen og slipper for at skulle praje taxier, når I vil ud på længere ture.

Med en lejet bil på Korfu kan I nemt besøge mange af Korfus interessante små byer, der ligger rundt omkring på øen. Book billeje hjemmefra og tag jeres lejebil på Korfu ud til byen Nymphes, en by fuld af vandfald, som legenden siger, at nymferne badede i eller kør en tur til Kynopiastes, hvor I finder nogle af øens smukkeste og mest interessant bygningsværker fra omkring 1800-tallet. Blandt andet marmorkirken og selvfølgelig øens eneste museum, som handler om oliventræet.

Leje af bil på Korfu

Med biludlejning på Korfu har I selvfølgelig også mulighed for at køre en tur ud til en eller flere af øens mange strande. Korfu har i mange år været et populært rejsemål, og det er ikke mindst på grund af de fine strande, øen har at byde på. Mest børnevenlig er nok stranden Messonghi, som ligger på den østlige side af øen.

Det er nemt og billigt at bestille en lejebil online på Korfu. Indtast dine ønsker i billeje-søgemaskinen fra CarTrawler og få hurtig et overblik med alle ledige lejebiler og priser. CarTrawler sammenligner biludlejning fra alle billeje-selskaber på Korfu og priserne er altid inkl. ubegrænset kilometer og selvfølgelig lovpligtige forsikringer. Ønsker du at afhente din billeje i Korfu lufthavn er det blot at skrive dette i søgemaskinen.

Bestil billeje i Kofu Lufthavn

Skal du bruge en lejebil på Koru, er det mest praktiske typisk at bestille den med afhentning i lufthavnen. Den ligger lige syd for Korfu by og er derfor et godt udgangspunkt for at udforske øen. I ankomstterminalen finder du et overskueligt, men godt udvalg af biludlejningsfirmaer, der tilbyder alt fra små biler, ideelle til øens smalle veje, til større køretøjer med god plads til hele familien.

Læs mere om priser på billeje i Kofu lufthavn her

Find den billigste lejebil på Korfu Find Billeje her --> Sammenlign priser her