Billeje i Krakow

Den bedste måde, at udforske denne spændende europæiske by, er ved at leje en bil. Krakow er den fjerdestørste by i Polen, og byen har formået at forblive en hyggelig lille by samtidig med at den er ved at etablere sig som en af Europas førende byer.

Den perfekte måde, at opleve Krakow, er ved at leje en bil. Billeje.info tilbyder et stort udvalg af udlejningsbiler til fornuftige priser, så det er både nemt og billigt at leje en bil i Krakow med Billeje.info.

Oplev Krakow i udlejningsbil

Der er så meget at opleve i Krakow, at det er værd at overveje at leje en bil, for at få mest muligt ud af sit besøg. Gå ikke glip af Rynek Glowny; det middelalderlige torv, Stare Miasto; den gamle by, eller de mange katedraler. Det jødiske kvarter, som blev ødelagt under Anden Verdenskrig, har gennemgået et renæssance, og kan prale af nogle af de ældste og smukkeste synagoger i Europa. De kongelige Saltminer ved Wieliczka, en unik underjordisk by, ligger kun en kort køretur væk, og er nemme at nå i en udlejningsbil. Det er desuden nødvendigt at lægge turen forbi Auschwitz-Birkenau når man rejser til Krakow, selvom det er en bedrøvende historie.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Fakta om Krakow

Krakow er Polens primære turistmagnet, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Byen er tidligere en kongelig hovedstad, og har absorberet megen historie og talent gennem flere århundreder, og er i dag et skatkammer af gotisk og renæssance-arkitektur. På mirakuløs vis står byen stort set intakt efter Anden Verdenskrig. Som følge heraf kan ingen anden by i Polen prale af så mange historiske bygninger og monumenter, eller så stor en samling af kunstværker.

Wawel Slottet er Krakows centrale seværdighed, og de fleste besøgende vil desuden lægge vejen forbi den gamle bydel, med sine tårnhøje gotiske kirker og det gigantiske torv; Rynek Glowny. Lige uden for den gamle by, ligger det tidligere jødiske kvarter, Kazimierz, og dens tavse synagoger afspejler historiens tragiske hændelser.

Krakow er velforsynet med seværdigheder og attraktioner af mere moderne karakter, med et bredt udvalg af restauranter, barer og spillesteder gemt væk nede i kældre og smalle gyder. Hotelpriserne ligger over landsgennemsnittet, og antallet af turister er meget højt om sommeren. Ethvert besøg til Polen bør også inkludere et besøg til Krakow. Giv dig selv flere dage, eller gerne en hel uge, til at opleve Krakow. Krakow er ikke en by man haster sig igennem, og jo længere man bliver, jo mere fascinerende virker byen. I hvert eneste hjørne af byen vil man opdage noget smukt, gammelt, mærkværdigt, spektakulært eller velsmagende.

Sådan lejer du en bil i Krakow hos Billeje.info

Hvis du leder efter billige priser på biludlejning i Krakow, samt et højt niveau af kundeservice, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Billeje.info sørger vi for at opfylde alle dine ønsker til din biludlejning, og vi gør alt hvad vi kan for at du bliver tilfreds med din udlejningsbil i Krakow. Her på vores hjemmeside kan du finde mere information om biludlejning i Polen, og du kan også bestille din lejebil online via vores søgemaskine.

Lej en bil i Krakow

Med billeje i Krakow kommer I nemt og hurtigt rundt i Polens næst- eller tredjestørste by og kan frit opleve byens mange spændende områder med en lejebil til rådighed. Det er både nemt og billigt at finde den ideelle bil via rent a car søgefunktionen her på siden.

Krakow er hovedstaden i Polens sydlige region, Malopolskie, og betragtes også som landet hovedsæde inden for kunst og kultur, hvilket I også vil kunne opleve med jeres lejebil. Der er nemlig fyldt med smukke bygninger og interessante attraktioner og seværdigheder i denne by, der blander gammel og ny stil på smukkeste vis.

Billeje i Krakow, Polen

Det er altid en god idé at booke leje af bil til sin ferie i Krakow, da man på den måde når at se mest muligt at denne smukke by. Krakow, som er en af Europas ældste byer, har en gammel bydel, som er et must see, når man besøger byen. Her finder man størstedelen af Krakows turistattraktioner. Også Nowa Huta distriktet er interessant. Området her blev opført f Stalin under kommunismen.

Med biludlejning i Krakow har I selvfølgelig også mulighed for at køre ud og se koncentrationslejren Auschwitz-Birkenau, som ligger tæt på byen.

Find den billigste lejebil i Krakow Find Billeje her --> Sammenlign priser her