Billeje i Polen

Foto: Jerzy Opioła

Biludlejning i Polen giver dig ubegrænsede muligheder for at opleve dette storslåede land. Polen har bibeholdt et fast greb om mange af landets historiske rigdomme, men har også et moderne islæt, så man kan opleve en sofistikeret blanding af nyt og gammelt.

Med en udlejningsbil kan man nemt køre til Polens nabolande, såsom Tyskland, Tjekkiet og Slovakiet. Hos Billeje.info har du mange forskellige muligheder for valg af lejebil og afhentningssted.

Oplev Polen i udlejningsbil

Polen er et nemt land at besøge i en udlejningsbil fra Billeje.info. Udforsk dette maleriske land, enten ude på landet eller i nogle af de store byer såsom Warszawa, Poznan eller Krakow. Polen har oplevet megen uro under begge verdenskrige, men er blevet genopbygget og er blevet en af de mest populære destinationer i Centraleuropa. Det flade landskab består af tilsyneladende endeløse marker, hvor man kan opleve landmændene og deres husdyr, eller studere den middelalderlige arkitektur der findes langs nogle af de uspolerede gader og stræder.

Fakta om Polen

Polen kan tilbyde noget for enhver smag, lige fra den vilde natur i det bjergrige syd, til skiløb og vandreture, til de fantastiske gamle byer såsom Krakow, Zamosc og Gdansk. I den nordlige del af Polen finder man vildmarkerne i Bialowieza National Park og Søerne i Great Malsurian.

Polen er et land med en stolt kulturarv på alle områder. Lodz er en tidligere tekstilby, og er nu stolt af sin filmskole, som har opfostret berømtheder som Roman Polanski og Krzysztof Kieslowski. Torun kan prale af at være hjemsted for astronomen Nikolaj Kopernikus, og Warszawa var hjemsted for Marie Curie og Frederik Chopin. Landets største havn, Gdansk, er bedst kendt som hjemsted for Lech Walesas solidaritetsbevægelse, som blev grundlagt i 1980, og som førte landet ud af kommunismen og overgik til demokrati i 1989.

Polen er et naturskønt land med varierede og usædvanlige landskaber. De baltiske kyster har nogle glimrende sandstrande, og i nationalparken, Slowinski, finder man uberørte skove, moser og klitter. I landets nordøstlige område finder man søerne, Great Malsurian, som er en legeplads for sejlere af alle slags med de hundredvis af søer beliggende mellem tætte skove. I Krakow-Wielun finder man kalkstenshuler og middelalderlige borge, mens det måske smukkeste område er omkring Karpaterne i det sydlige Polen.

Sådan lejer du en bil i Polen hos Billeje.info

Hvis du har brug for at leje en bil i Polen, så er du kommet til rette sted. Hos Billeje.info stræber vi efter at opfylde alle dine ønsker vedrørende biludlejning, og vi gør hvad vi kan for at sørge for, at du bliver tilfreds med din biludlejning i Polen. Du kan bestille din lejebil i Polen direkte her på hjemmesiden, hvor du også kan finde yderligere information om biludlejning i Polen.

Besøg f.eks. Krakow med billeje i Polen. Kilde: Robin

Lej en bil i Polen

Find og bestil billig biludlejning i Polen via rent a car søgefunktionen her på siden. Med en lejebil kommer du nemt rundt i din ferie i Polen og undgår at køre selv hele vejen hjemmefra.

Bilferie i Polen er en af de bedste måder at opleve landet på. Landet er fuld af kunst og kultur og katolicismen har i den grad præget landet med sine mange kirker og klostre, som helt sikkert er et besøg værd.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Bestil biludlejning i Polen

I Krakow kan I tage lejebilen og køre ud til Sigismundtårnet, Czartoryskimuseet, som indeholder Polens nok fineste kunstsamling. I samme by kan I opleve den smukke Mariakirken i centrum af byen, ved Markedspladsen.
Hvis I har bestil billeje i Polen til jeres ferie, kan I ca. hundrede kilometer fra derfra opleve klostret Jasna Góra, hvor det berømte maleri af Den Sorte Madonna er at finde.

For de historieinteresserede kan et besøg i et af de mest kendte kz-lejre, Auschwitz måske være interessant. I Stettin kan I følge den røde rute og se områdets seværdigheder på og i Sydvestpolen ligger Zamosc, som også er et besøg værd, da byen ikke har forandret sig i over 400 år, og derfor føltes som en tidslomme for sig selv.

Find den billigste lejebil i Polen Find Billeje her --> Sammenlign priser her