Billeje i Gdansk

Hvis du lejer en bil i Gdansk, Polen, så har du hele det nordlige Centraleuropa liggende lige for dine fødder. Byen er beliggende i den nordlige del af Polen ved Østersø-kysten. Gdansk er Polens maritime hovedstad, og er et vigtigt centrum for videnskab og kultur.

Ved at leje en bil i Gdansk, vil du hurtigt opdage, hvor moderne en tusinde år gammel by kan blive. Billeje.info tilbyder afhentning af lejebiler flere forskellige steder, og vi råder over en stor flåde af udlejningsbiler, så det er både nemt og komfortabelt at leje en bil i Gdansk hos Billeje.info.

Oplev Gdansk i udlejningsbil

Med din udlejningsbil kan du udforske ”Ravets Hovedstad” og alt hvad denne gamle by ellers har at byde på. Byens økonomi steg drastiske efter kommunismens fald, og landet har formået at bibeholde denne udvikling. Du kan besøge Skt. Marias katedral, en af de største stenkirker i verden, eller tage en tur langs Royal Route, som er hjem for palæer og paladser fra landets tidligere aristokrati. Hvis du har lejet en bil i Gdansk, så er nogle af Polens øvrige byer kun en udflugt væk, du bør for eksempel overveje at lægge vejen forbi Warszawa og Krakow.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Fakta om Gdansk

Gdansk ligger i det nordlige Polen og er en historisk havneby ved Østersøen. Denne kystby ligger omkring fire timer med tog fra Warszawas hovedbanegård, og et eksprestog kan tage dig til og fra Gdansk via Warszawa. En tur til Krakow kan gøres på cirka otte timer i eksprestog via Warszawa.

Gdansk byder på mange historiske seværdigheder og museer. Tag en tur langs Royal Route, hvor man kan se porte, kirke og huse fra tidligere prominente borgere. Man bør også passere over den middelalderlige kran, som står ved byens havnefront. Man kan også besøge skibsværfter, og de nærliggende monumenter og udstillinger om arbejdernes opgør i 1970’erne.

Udover sightseeing, så byder Gdansk på et stort udvalg af restauranter, i særdeleshed fiskerestauranter. Har man brug for lidt til den søde tand, så køb et wienerbrød på en af de mange ”cukierna”, som sælger et varieret sortiment af bagværk. Desuden kan man købe alverdens souvenirs af rav, eller man kan selv prøve lykken ved at lede efter rav langs stranden. Desuden kan man besøge et af byens museer eller shoppe antikviteter.

Fra Gdansk er det også muligt at besøge de to andre byer, Sopot og Gdynia, i området, som kaldes for Trojmiasto; de tre byer. Malbork og det gigantiske middelalderslot ligger kun en kort køretur borte.

Der findes rigeligt med taxier i Gdansk. Der er forskellige opsamlingssteder rundt omkring i bymidten, og der er også en sporvogn, selvom ruten er ret begrænset. Det er nemt at gå rundt i den gamle bydel og centrum, men hvis man gerne vil nemt rundt og opleve det hele, så er det en god idé, at leje en bil i Gdansk. På den måde kan man udforske byen i sit eget tempo, uden at skulle være afhængig af offentlig transport.

Som så mange andre østeuropæiske byer, så ankommer de fleste turister til Gdansk i juni, juli og august. Det kan anbefales at rejse i maj eller slutningen af august, for at undgå de helt store menneskemængder. Søndage er de mest stille, især søndag aften, og om mandagen holder museerne lukket. For at opleve mest muligt af byen bør man derfor planlægge sit besøg i løbet af ugen.

Sådan lejer du en bil i Gdansk med Billeje.info

Hvis du leder efter billig biludlejning i Gdansk, så kan vi hjælpe dig her hos Billeje.info. Vi tilbyder et bredt udvalg af lejebiler, og stræber efter, at finde de bedste tilbud, så du bliver tilfreds med din biludlejning i Gdansk. Ønsker du mere information om biludlejning i Polen, så kan du finde mere information her på vores hjemmeside, hvor du også i ro og mag kan booke din bil online.

Lej en bil i Gdansk

Gdansk er den sjettestørste by i Polen. Byen er placeret lige ud til Østersøen og har landets og en af Nordeuropas travleste og vigtigste containerhavn, og med billeje i Gdansk, er der rig mulighed for at opleve både det rige liv på havnen og ikke mindst strandene ved Gdansk.

Book nemt og bekvemt leje af bil i Gdansk i den nordlige del af Polen og kør blandt andet en tur langs havneområdet eller tag en tur til stranden. Gdansk er af flere beskrevet som Polens riviera på grund af de flotte hvide sandstrande, området byder på.

Find billigste billeje i Gdansk Lufthavn

Det tager kun omkring en time at flyve fra Danmark til Gdansk Lufthavn. Lejer du en bil med afhentning i lufthavnen, kan du nemt udforske ikke bare Gdansk, men også Gdynia og Sopot. Det tre byer udgør tilsammen et af det nordlige Polens mest interessante rejsemål. Med billeje kan du frit udforske de tre byer og resten af den attraktive kystlinjes strande og naturområder.

Læs mere om priser på billeje i Gdansk lufthavn her

Besøg Gdansk i det nordlige Polen med lejebil

I Gdansk finder I masser af interessante bygninger, som I kan tage ud og opleve med biludlejning. Især katolske kirker, hvor St. Marys kirke er en af de mest bemærkelsesværdige og en af Europas største af sin slags. Her er der plads til over tyvetusinde mennesker.

Har man booket leje af bil i Gdansk, Polen, via car rental søgningen her på Billeje.info, kan man på sin ferie også tage ud og opleve gaden Dluga og ikke mindst Dluga markedet. Det er en af de mest interessante attraktioner i hele Polen. Her findes masser af interessante bygninger og monumenter.

Find den billigste lejebil i Gdansk Find Billeje her --> Sammenlign priser her