Billeje i Bialystok

Foto: Danvoo

Ved at leje en bil i Bialystok, Polen, så har du nem adgang til hele Østeuropa. Bialystok spillede en vigtig rolle for den polske modstand under Anden Verdenskrig, og befolkningen er et stolt og forskelligartet folkefærd.

Folkets forskellighed kan blandt andet ses i eksemplet af Ludwik Zamenhof, som omkring 1900-tallet skabte et meget omtalt universelt sprog, Esperanto, for at imødekomme de mange forskelligheder. Hos Billeje.info finder du et bredt udvalg af udlejningsbiler, samt flere forskellige afhentningsmuligheder, så det er nemt for dig, at leje en bil i Bialystok.

Oplev Bialystok i udlejningsbil

Når du sidder bag rattet i din udlejningsbil i Bialystok, midt i regionen kendt som ”Polens grønne lunger”, så vil du være i stand til at udforske hver enkelte hjørne af dette frugtbare område. Her findes flere forskellige nationalparker, som byder på tørv, mose og skov, og Bialystok er et paradis for naturelskere, vandrere og sportsfolk. Der er også masser af historie, tradition, kunst og arkitektur, som kan udforskes. Når du har lejet en bil i Bialystok, kan du også nemt krydse grænsen til Hviderusland eller Litauen, eller nogle af Polens andre interessante byer.

Fakta om Bialystok

Bialystok har en befolkning på næsten 300.000 indbyggere, og ligger i det nordøstlige Polen, og fungerer som provinsiel hovedstad i regionen Podlaskie. Byen er det administrative, økonomiske og akademiske centrum i regionen, som er blevet kaldt Polens grønne lunger, på grund af sin overordentlige frugtbare natur.
Placeringen i denne naturskønne region, samt de mange attraktioner og en udmærket infrastruktur, gør at Bialystok er populær både blandt turister og indbyggere.
Bialystok har udviklet sig til en smeltedigel af nationaliteter, religioner, kulturer, skikke og traditioner, hvor den vestlige rationalisme møder østens mysticisme. Byen er blevet et strålende eksempel på integration af etniske og religiøse grupper, og er hjemsted for både polakker, hviderussere, litauere, tyskere, russere, ukrainere, jøder, muslimer, sigøjnere og tatarer. Denne multietniske udvikling var den primære årsag til at Ludwik Zamenhof påbegyndte sit arbejde på det universelle sprog, Esperanto.

Bialystok er beliggende i nærheden af grænserne til Hviderusland, Litauen og Rusland, og er således et vigtigt knudepunkt for transport, hvilket har skabt gode betingelser for økonomisk udvikling og kulturelle kontakter med landene i Øst- og Vesteuropa.

Sådan lejer du en bil i Bialystok med Billeje.info

Hvis du ønsker at leje en bil i Bialystok, så kan vi være behjælpelige her hos Billeje.info. Vi stræber efter at opfylde alle dine ønsker vedrørende biludlejning, og vi sørger for at finde de bedste tilbud, så du kan blive tilfreds med din udlejningsbil i Bialystok. Du kan bestille din lejebil direkte her på vores hjemmeside, hvor du desuden finder mere information om biludlejning i Bialystok.

Tag med hele familien på bilferie i det Nordøstlige Polen og bestil jeres billeje i Bialystok, som er hovedstaden i regionen Podladskie Voivodship. Her er det en god idé at have bestilt biludlejning, da dette er den nemmeste måde at komme rundt i byen og området området omkring Bialystok på.

Lej bil i Bialystok

Bialystok i Polen har ikke mange deciderede turistattraktioner at byde på, men skal i stedet opleves for sin smukke arkitektur og natur. Branicki Paladset er dog et besøg værd, hvis man er turist i Bialystok. Slottet er et utroligt bygningsværk, der efter bombninger i 2. verdenskrig blev bygget op i samme stil.

Det er nemt at finde billig billeje i Bialystok, hvis du benytter dig af vores rent a car søgemaskine. Med en lejebil i Bialystok får I også mulighed for at besøge nogle af de omkringliggende og nærtliggende byer i løbet af jeres ferie.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Book leje af bil i Bialystok hjemmefra

Hvis I bestiller udlejning af bil online hjemmefra, kan I aftente bilen, når I ankommer til Bialystok. Bestil i god tid, så I får den lejebil, der passer bedst til jeres behov på ferien i Polens Bialystok, og I sparer naturligvis også penge ved at bestille biludlejning i Bialystok i god tid.

Find den billigste lejebil i Bialystok Find Billeje her --> Sammenlign priser her