Billeje i Warszava

Foto: Sfu

Hvis du ønsker at udforske alle Warszawas vidunderlige seværdigheder, så er der ingen bedre måde at gøre det på, end ved at leje en bil hos Billeje.info. Warszawa har udviklet sig til en travl storby, som har oplevet en enorm økonomisk vækst siden kommunismens fald.

I dag er Warszawa en dejlig blanding af en rig historie kombineret med moderne skyskrabere og rige muligheder for underholdning. Hos Billeje.info kan du vælge mellem mange forskellige lejebiler samt afhentningssteder, så det er både nemt og fleksibelt at leje en bil hos Billeje.info.

Oplev Warszawa i udlejningsbil

Warszawa er en by med mange facetter, og byens tidløse atmosfære kombineret med et moderne præg, vil fascinere de fleste besøgende. Med en udlejningsbil har man friheden til at opleve de mange forskellige sider af Warszawa herunder et væld af kultur og kunst. Desuden kan man nyde en fantastisk koncert med Warszawas National Philharmonic Orchestra eller overvære en forestilling på byens nationalteater. Man kan desuden besøge det gamle historiske centrum, som er at finde på UNESCOs verdensarvsliste.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Fakta om Warszawa

Tag på en slentretur igennem Warszawas uberørte gamle bydel og kongeslottet, og man vil tro at byen ikke har udviklet sig de sidste 200 år. Men imod slutningen af Anden Verdenskrig, da lå hele byen gemt under murbrokker og ruiner. Indbyggerne tog dog udfordringen op, og den omfattende genopbygning har gjort at Warszawa bestemt stadig er et besøg værd.

Warszawas uudslukkelige energi omfatter ikke kun bygninger, men i dag er byen en blomstrende, dynamisk og progressiv by, og er indbegrebet af en polsk nation som er fast rettet mod fremtiden. Byen har et livligt natteliv, og de mange barer, natklubber og musikklubber er usammenlignelige. Kalenderen er fyldt med teaterforestillinger, operaer, kunstudstillinger og filmpremierer. Hvis du er kulturinteresseret, så er Warszawa stedet for dig. Byens museer vidner om den frygtelige fortid, og mange udstillinger genfortæller ødelæggelserne fra Anden Verdenskrig, heriblandt Warszawa Rising Museum. Men der er dog også mere muntre kulturperler i blandt, såsom de smukke paladser på Lazienki og Wilanow. De købelystne kan få rødglødende kreditkort ved at shoppe håndlavet kunst og madelskere kan smage på det polske køkken, samt et stigende udvalg af internationale retter.

Warszawa har noget for enhver smag, og det første indtryk er sandsynligvis ikke det mest imponerende. Når man stiger af toget eller lufthavnsbussen på Warszawas centrale togstation, så kan de kedelige betonblokke på Al Jerozolimski nærmest friste til at stige tilbage på vognen igen. Men byens energi er smitsom, og vil hurtigt lokke dig til at udforske byens mange spændende attraktioner.

Sådan lejer du en bil i Warszawa hos Billeje.info

Hvis du har behov for at leje en bil i Warszawa i Polen, så behøver du ikke lede længere. Hos Billeje.info tilbyder vi et bredt udvalg af lejebiler, og vi stræber efter at finde de billigste priser, så du bliver tilfreds med din udlejningsbil i Polen. Har du spørgsmål til biludlejning i Warszawa, så står vores kundeservice klar til at besvare dine spørgsmål, ligesom du også kan finde mere hjælp ved at læse vores FAQ om biludlejning. Og sidst men ikke mindst, så kan du booke din udlejningsbil online ved at bruge vores søgemaskine her på hjemmesiden.

Lej bil i Warszawa

Book leje af bil i Warszawa til jeres ferie i den polske hovedstad. Med billeje i Warszawa kommer I nemt rundt og oplever byen, da dette er den ideelle transportmulighed. Polens hovedstad er et utroligt spændende område, og man når mest muligt med en bil til rådighed.

Gennem Warszawa, som ligger midt i Polen løber floden Wisla, som i høj grad giver liv til byen, der blev udnævnt som Polens hovedstad sidst i 1500-tallet, efter Krakow. Med en udlejningsbil i Warszawa kan I køre en tur langs Wisla floden eller tage en tur forbi den gamle bydel, som bestemt også er et besøg værd.

Biludlejning i Warszawa

At finde billeje i Warszawa via vores rent a car søgning er både nemt og billigt, og der er masser af gode grunde til at leje en bil, når man besøger Polen. Landets hovedstad blev næsten totalt jævnet med jorden, men er lynhurtigt blevet bygget op igen, og man har valgt at følge de gamle byplaner, så Warszawa har holdt sin oprindelige form, omend bygrænserne er udvidet markant i løbet af de sidste 50 år.

Warszawa er ligesom Krakow en bemærkelsesværdig by inden for kunst og kultur. Blandt andet opvoksede Chopin her, og byen har da også masser af scener, der i høj grad tiltrækker de største og bedste musikere fra hele verden.

Find den billigste lejebil i Warszava Find Billeje her -- data-src=