Billeje i Warszawa lufthavn

Billeje i Warszawa lufthavn giver dig mulighed for at komme billigt, nemt og hurtigt videre på din rejse, enten ind til selve hovedstaden eller til andre steder i Polen. Med en lejebil giver du dig selv friheden til at følge dit helt eget tempo. Bestil den lige her på Billeje.info!

Warszawa Lufthavn Terminal A
Warszawa Lufthavn Terminal A. Foto: Adrian Grycuk, CC BY-SA 3.0 PL

Om lufthavnen

Warszawa Fredric Chopin lufthavn (også kendt som Okęcie Lufthavn) er opkaldt efter Polens mest berømte komponist og er landets vigtigste lufthavn. De næsten 18 millioner passagerer, som årligt benytter lufthavnen, kan vælge fra en bred vifte af ruter til det meste af verden, dog flest til det øvrige Europa.

På grund af dens beliggenhed i Wlochy-distriktet blot 10 kilometer sydvest for den polske hovedstad, landets knudepunkt, benyttes Warszawa Lufthavn af mange flyselskaber, herunder British Airways, Air France, KLM og Lufthansa, ligesom lavprisselskaber som EasyJet og Ryanair også har ruter hertil. Lufthavnen er også den primære base for det nationale flyselskab LOT Polish Airlines.

Der har ligget en lufthavn på dette sted siden 1934. På grund af krigens ødelæggelser måtte den dog helt opbygges fra ny for første gang i 1945. Siden er Warszawa Lufthavn naturligvis ad flere omgange blevet ombygget og udvidet, seneste i forbindelse med fodbold EM i 2012.

I dag består lufthavnsbygningen af én hovedterminal, der hedder Terminal A. Tidligere bestod den af to adskilte terminaler, og nogle steder omtales Warszawa Lufthavn stadig som opdelt i en terminal 1 og 2, selvom det altså formelt set nu tæller som samme bygning, der blot har en ‘South Hall’ og en ‘North Hall’. I lufthavnsterminalen finder du et godt udvalg af butikker, restauranter, hæveautomater, lounges og ikke mindst biludlejningsselskaber.

Selvom der er tog- og busforbindelser videre fra lufthavnen, er det nemmeste i mange tilfælde da også at rejse videre til din endelige destination med billeje.

Lej en bil i Warszawa Lufthavn

Du finder biludlejernes kontorer i ankomsthallen og på terminalens balkonetage. Det inkluderer blandt andre AVIS, Budget, Enterprise, Sixt og en række mindre, lokale firmaer. Selve lejebilerne er parkeret på Level 0 i P1 parkeringshuset. Trods et normalt godt udvalg af ledige biler, anbefales det, at du sørger for at bestille billeje i Warszawa Lufthavn hjemmefra.

Søg efter billeje i Warszawa Fredric Chopin lufthavn i vores billeje-søgemaskine. Her kan du med bare én søgning hurtigt sammenligne priser fra de forskellige biludlejningsselskaber og finde det bedste tilbud på netop den lejebil, der passer bedst til dine behov. Hvis du bestiller billeje i Warszawa Fredric Chopin Lufthavn, er alle priser inklusiv fri kilometer og uden skjulte gebyrer.

Uanset om det er en lille byvenlig bil eller en rummelig mini-van du har brug for, kan du finde den ved hjælp af søgemaskinen her på Billeje.info. Har du allerede et bestemt køretøj i tankerne, kan du eventuelt indsnævre søgeresultatet til en bestemt bilklasse med filterfunktionen. Du kan også vælge kun at se priser fra udvalgte firmaer, hvis du har nogle særlige præferencer her.

Mere frihed med biludlejning i Warszawa Lufthavn

Med mindre du udelukkende er rejst til Warszawa for at udforske de seværdigheder, der er koncentreret i centrum, er der god grund til at leje en bil. Lufthavnens centrale placering i Polen gør den således til at godt udgangspunkt for med biludlejning at opleve mange andre dele af landet.

Det tager ikke ret lang tid at køre ind til byen, men det er især hvis du også vil udforske resten af regionen, at en lejebil for alvor kommer til sin ret. Der er talrige interessante udflugtsmål, du kan besøge på en dagstur. Men du kan også bestille biludlejning i Warszawa Lufthavn for at tage på en kør-selv ferie rundt i Polen.

Inden for rækkevidde med en lejebil:

  • Żelazowa Wola: Landsbyen hvor den fransk-polske komponist Frédéric Chopin blev født og voksede op
  • Kampinos Nationalpark: Stort skovområde med rig mulighed for at vandre, cykle eller ride.
  • Kazimierz Dolny: En idyllisk, historisk by omkring to timers kørsel fra Warszawa.
  • Toruń: Middelalderby som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Copernicus’ fødeby.
  • Krakow: Polens gamle hovedstad.
Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nytting links

Lufthavnens egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i Warszawa Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her