Billeje i Malta

Malta byder på en perlerække af naturoplevelser, der bliver let tilgængelige med en lejebil. Foto: Erik1980

Det er en god idé, at leje en bil på Malta, da det er den bedste måde at komme rundt og se hver enkelt del af denne charmerende ø. Turisterne har svært ved at modstå denne populære destination, som er én af fem øer i den maltesiske skærgård, der ligger i Middelhavet, lige syd for Sicilien.

Malta er så lille, så med en billeje kan man nemt nå rundt og se hele Malta. Hos Billeje.info tilbyder vi forskellige afhentningsmuligheder, og en stor flåde af udlejningsbiler, så det er nemt at leje en billig bil på Malta.

Oplev Malta med en billig billeje

Når man sætter sig bag rettet i sin udlejningsbil på Malta, så vil man have nem adgang til alle afkroge af denne lille ø. Man kan besøge Valetta, som er en perfekt bevaret by, gemt bag de gamle bymure fra det 16. århundrede. Eller man kan køre en tur til Mdina, hvor man stadig kan fornemme det maltesiske aristokrati blandt de mange yndefulde paladser.

Hagar Qim kan prale af de ældste menneskebyggede strukturer i verden, komplet med udskæringer og altre, og byen er let tilgængelig, hvis man har lejet en bil på Malta. Gå heller ikke glip af Hypogeum, som er en 4400 år gammel underjordisk by, eller Calypsos Cave på den tilstødende ø, Gozo. Hvis du har spørgsmål angående billeje på Malta, så kan du finde svar her på siden.

Sådan lejer du en bil på Malta hos Billeje.info

Hvis du leder efter billige priser, så kan du med fordel leje en bil på Malta direkte hos Billeje.info. Vi bestræber os på, at opfylde dine behov, via vores prissammenligningsværktøj samt vores kundeservice, for derved at sikre, at du opnår den bedst mulige pris i forbindelse med din biludlejning på Malta. Du kan bestille din lejebil direkte online, eller du kan finde mere information ved at læse vores FAQ om biludlejning her på siden.

Du kan læse mere om Malta på landets officielle hjemmeside.

Besøg byen Birgu med billeje på Malta. Kilde: bazylek

Lej bil på Malta

Selv om Malta er et relativt lille ørige, er det ikke helt umuligt at bestille billeje på Malta via et a rent a car firmaerne. Den mest besøgte ø er selvfølgelig den største af de tre øer, nemlig Malta, men også på Gozo kan I finde billig leje af bil.

Malta er med sine relativt få kvadratkilometer også et af verdens tættest befolkede lande, og en køretur rundt på hele øen varer maksimalt et par timer. På trods af det lille areal, har Malta masser at byde på og det er derfor en god idé at finde en bil via dette sites rent a car søgning til sin ferie på en af de maltesiske øer.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Hold ferie på Malta med en lejebil

For de historie- og kulturinteresserede, er det et must at tage lejebilen en tur forbi hovedstaden Valletta, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, da den nærmest flyder over med historiske bygninger.

Det lille ørige Malta er især et mekka for dykkere. Vandet er krystalklart, og det er uden tvivl en oplevelse af dykke fra en af Maltas kyster. For de mindste omhandler de mest populære turistattraktioner også vand. I Mediteranneo Marine Park på det nordlige Malta, kan man få lov til at klappe eller svømme med delfiner og er man til mere action, er Splash & Fun Park måske et besøg værd.

Malta er den lille ø i Middelhavet med det skønne sommervejr, som var og er elsket af mange danskere heriblandt Dan Turèll, der lige frem skrev en bog, der foregik på Malta. Malta er ikke kun et populært rejsemål for danskerne på grund af deres behagelige og solrige klima. Maltas historie og kultur byder på mange lærerige oplevelser. Hovedstaden Valletta er særligt en arkitektonisk og historisk perle, der må opleves af alle, der kan lide flot bygningsværk og unik historie. Nyd de små naturlige havne med de fint malede og dekorerede fiskerbåde. Malta er også et land, hvor du kan holde en aktiv ferie med gåture gennem den frodige nationalpark eller en svømmetur i det krystalklare vand med koralrev og fisk i mange størrelser. Med kun omkring 400.000 indbyggere er Malta EU’s mindste land. Det er med til at give dig en endnu bedre oplevelse, da det betyder, at turisme er meget vigtig for malteserne, der derfor tager godt imod dig. Selvom malta er en lille ø så giver det god mening at bestille en billig billeje til din ferie på øen. BillejeInfo samarbejder med CarTrawler der sammenligner priser på billeje fra alle billeje-selskaber.

Valletta med de snorlige gader

Valletta, som er Maltas hovedstad, er hjertet for landets kultur og historie. Du finder blandt andet den gamle St. John’s Co-Cathedral og det arkæologiske nationalmuseum, hvor en af verdens ældste skulpturer, Gudinden fra Tarxien, er at finde. En af de særlige ting ved Valletta er, at byen er opbygget som et gitter. Det betyder, at gaderne er helt rette, hvilket kan virke forvirrende ved første øjekast, men hurtigt gør dét det nemt at finde rundt i den lille hovedstad. Valletta er et rart sted for den kulturbevidste, da byen har bevaret dens originale islæt, og den bærer langt fra præg af turisme.

Maltas centrale historie

På grund af Maltas centrale placering i Middelhavet og umiddelbar nærhed af Italien har det altid været et eftertragtet land. Og det ses tydeligt ved et hurtigt kig over listen af styrer, som Malta har været underlagt. Listen tæller blandt andet et arabisk, normannisk og senest et britisk styre, som først gav slip på Malta i 1964, hvor landet blev selvstændigt. I dag er Malta en republik. Endvidere blev Malta optaget i EU i 2004, og den officielle valuta på Malta er nu euro i stedet for den klassiske maltesiske lire.

Alsidige Malta

Selvom Malta kun er halvstørrelse af Bornholm, så er der oplevelser for enhver smag. De mange forskellige udbud gør det muligt at kombinere både kultur, afslapning og udflugter til havs, hvor der er chance for at se delfiner. Vejret er dog ikke så alsidigt. Hele sommeren lang er der nemlig omkring 25 grader og solskin. Regn er en sjældenhed, så du kan roligt lave en plan hjemmefra for, hvad du vil se og opleve uden at frygte, at du bliver nødt til at aflyse på grund af dårligt vejr.

Find dit Malta

kontakt os, så hjælper vi med at finde lige nøjagtigt den bil der passer til din ferie på Malta. Det er vigtig at finde en lejebil der passer overens med de krav, som du har til en rejse til Malta. Uanset om du gerne vil have en kombination med oplevelser i alle afskygninger, eller du har en klar plan til de kulturelle ting, der interesserer dig, så har CarTrawler en bil der passer.

Billeje Malta

Billeje på Malta er billig og hos Billeje.Info kan du sammenligne priser på billeje fra alle biludlejnings-selskaber på Malta. Uanset om du kun vil leje en bil et par dage eller under hele din ferie er en bil en rigtig god måde at opleve øen på. BillejeInfo samarbejder med CarTrawler der er blandt de største formidlere af billeje på Malta. Husk at prisen altid er med fri kilometer, lovpligtige forsikringer og fri afbestilling af din billeje helt op til 24 timer inden afhentning.

Find den billigste lejebil på Malta Find Billeje her --> Sammenlign priser her