Billeje i Valletta

Lej en bil i Valletta, hvis du vil have mere ud af din ferie på Malta. Med billeje i Valletta har du en lang række spændende attraktioner og byer inden for din rækkevidde. Samtidig slipper du helt for at skulle bekymre dig om offentlig transport eller taxier, men kan i stedet udforske den smukke middelhavsø i dit eget, komfortable tempo.

Valletta. Foto: Jocelyn Erskine-Kellie, CC BY-SA 2.0

Europas mindste hovedstad

Valletta er Europas sydligst beliggenhed og mindste hovedstad. Det solrige klima og den overskuelige størrelse er dog ikke det eneste, som gør den gamle fæstningsby til et interessant rejsemål. Maltas hovedstad rummer en perlerække af kulturelle seværdigheder og attraktioner, som sagtens kan måle sig med dem, du finder i meget større byer.

Det var heller ikke tilfældigt, at Valletta i 2018 kunne kalde sig for europæisk kulturhovedstad. Titlen fik uden tvivl endnu flere øjnenes op for denne smukke by. Du kan da også nemt bruge flere dage på bare at udforske Valletta. som var en af de første byer, der blev optaget på UNESCO’s liste over verdensarv.

Selve Valletta ligger på en lille halvø, der kun er et par kilometer lang. Den nemmeste måde at komme omkring på inde i byen er derfor normalt til fods. Det er ganske vist tilladt at køre i dele af byen, men her er det en udfordring at finde parkering og mange af de smalle gader er ensrettede. En lejebil er derfor ofte til mere besvær end gavn, hvis du blot skal opholde dig i centrum af Valletta. Billedet er dog et andet, hvis du vil opleve andre dele af Malta.

Biludlejning i Valletta

Der kører busser til de fleste dele af Malta fra Valletta, så hvorfor leje en bil? Billeje i Valletta er for dig, der ikke vil være afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men heller vil tage på opdagelse på egen hånd. Med en lejebil bestemmer du helt selv, hvilke seværdigheder du vil besøge og hvor længe.

Lyst til en badetur? Der er ingen badestrande lige ved Valletta. Dem finder du til gengæld primært på den nordlige del af øen. Benytter du dig af biludlejning i Valletta, kan du for eksempel på mindre end 45 minutter køre op til den populære strand Mellieha Bay. Ligeledes vil det ikke tage dig mere end 20 minutter at køre en tur til Mdina, Maltas gamle hovedstad, eller nærliggende Rabat, hvor du vil mærke historiens vingesus.

Find en billig lejebil i Valletta

Du kan hurtigt finde den billigste billeje i Valletta, hvis du bruger søgemaskinen her på Billeje.info. Du skal bare angive den ønskede lejeperiode for at få en prisoversigt på alt fra små, kompakte bilmodeller til mini-vans. Du slipper således for at skulle søge på hver enkelt af udlejernes egne hjemmesider, men kan hurtigt se hvem der har de laveste priser på netop den type bil, du ønsker.

Søgemaskinen, som stilles til rådighed af CarTrawler, skal blot bruge nogle få sekunder på at søge efter den billigste billeje fra både store, internationale biludlejningsselskaber som Avis, Hertz og Europcar, men også en stribe mindre, lokale udlejere, du sikkert aldrig har hørt om, men som ofte også har gode tilbud.

Oplev mere med en lejebil

Valletta er ikke kun øens kulturelle centrum. Byen udgør også et trafikalt knudepunkt, som gør den til et ideelt udgangspunkt for at udforske resten af Malta med billeje. Intet overgår den frihed, du får med en lejebil. Du bestemmer selv om dagen skal bruges på stranden eller med eventyr i Mdinas smalle gader.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære udflugtsmål inden for rækkevidde

  • Mdina
  • Comino og Blue Lagoon
  • Marsaxlokk
  • Golden Bay

Du kan finde mere inspiration til udflugtstips hos det lokale turistkontor.

Find den billigste lejebil i Valletta Find Billeje her --> Sammenlign priser her