Billeje i Malta Lufthavn

Bestil billig billeje i Malta Lufthavn her og udforsk den smukke middelhavsø i dit eget tempo helt uden at være afhængig af offentlig transport. Du kan vælge mellem adskillige biludlejningsselskaber i Malta Lufthavn, men bruger du søgemaskinen ovenfor, finder du nemt det bedste tilbud på lige præcis den lejebil, du ønsker.

Bestil billeje i Malta Lufthavn og kom nemt omkring til øens bedste strande. Foto: Juan Antonio Segal, CC BY 2.0

Eneste lufthavn på Malta

Malta Lufthavn, der officielt hedder Malta International Airport (MLA), er den lille ø-stats eneste lufthavn. Den betjener derfor alle øerne, men naturligvis først og fremmeste selve hovedøen, Malta. Lufthavnen ligger i den lille landsby Gudja sydvest for hovedstaden Valletta.

Maltas nationale flyselskab, Air Malta, har deres primære base i lufthavnen, men en lang række andre flyselskaber har også ruter hertil – især i sommerhøjsæsonen. Det inkluderer det irske lavprisflyselskab Ryanair, som har en af deres baser i Malta Lufthavn. Englænderne fravristede Malta fra Napoleon i 1800, og øgruppen var helt frem til 1964 under britisk styre. Der er stadig en tæt kulturel forbindelse til Storbritannien, og mange englændere ynder at komme her på ferie. En af de største ruter i Malta Lufthavn målt på passagerantal er da også ruten til London-Gatwick.

Selvom der er færgeforbindelser til Malta fra Italien, foretrækker de fleste ferierejsende at flyve hertil. Lufthavnen på Malta betjener derfor årligt over 6 millioner passagerer. Siden åbningen i 1992 er Malta Lufthavn ad flere omgange blevet moderniseret og udvidet for at følge med det stigende antal passagerer. Den 72.000 kvm store lufthavnsterminal har derfor i dag alt det, du som rejsende har brug for – både ved ankomst og afgang. Her finder du blandt andet et rigt udvalg af butikker og spisesteder, hvor tiden kan fordrives inden afgang. Ligeledes er der sørget for at dig, som ankommer hertil, hurtigt kan komme videre mod din endelige destination.

Sådan finder du den billigste billeje i Malta Lufthavn

Der er busforbindelser til de mest populære byer, men det kan anbefales at leje en bil i Malta Lufthavn. Det giver dig en langt højere grad af frihed til at tilrettelægge din egen ferie og ikke mindst til at være mere spontan. Der er et godt udvalg biludlejningsselskaber i lufthavnen, hvilket inkluderer mange af de store, internationale udbydere såsom Avis, Europcar, Hertz og Sixt. Du finder deres skranker i ankomsthallen.

Selvom du i princippet godt kan møde op hos biludlejningsselskaberne i Malta Lufthavn uden en reservation, anbefales det, at du sørger for at booke din billeje online hjemmefra. Så risikerer du ikke, at alle lejebiler i en bestemt klasse er udlejet, hvilket ofte sker i højsæsonen. Benytter du søgemaskinen her på Billeje.info, som stilles til rådighed af CarTrawler, kan du desuden i ro og mag sammenligne priser på biludlejning fra de forskellige udbydere. Der er ofte mange penge at spare på sin lejebil, hvis du undersøger priserne på forhånd.

Vil du finde den billigste billeje i Malta Lufthavn, skal du blot angive den ønskede lejeperiode i søgemaskinen ovenfor. Så får du efter få sekunder et oversigt over de aktuelt bedste tilbud fra udlejerne i lufthavnen. Søgeresultatet inkluderer alle typer lejebiler, men er du på udkig efter en bestemt størrelse bil, kan du ved hjælp filterfunktionen nemt indsnævre søgeresultatet yderligere.

Oplev mere med en lejebil fra Malta Lufthavn

Er du i tvivl om, hvorvidt du behøver at leje en bil i Malta Lufthavn? Selvom øen ikke er så stor, vil du opdage, at det er en stor fordel med sin egen bil, hvis du ikke vil nøjes med at se de steder, som alle de andre turister besøger. Med din egen bil kan du således langt lettere finde små, uberørte perler i form af idylliske badestrande og charmerende landsbyer, hvor de gamle traditioner holdes i hævd.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære byer og seværdigheder inden for rækkevidde

  • Valletta: Hovedstaden er et overflødighedshorn af historiske og kulturelle seværdigheder.
  • Cottonera (Three Cities): De tre gamle byer Birgu (Vittoriosa), Isla (Senglea) og Bormla.
  • Marsaxlokk: Landby på sydsiden af øen med et stort ugentlig fiskemarked.
  • Mdina: Den oprindelige hovedstad.
  • Rabat: Historiske attraktioner
  • De mange badestrande …

Nyttige links

Lufthavnens officielle hjemmeside
Det lokale turistkontor

Find den billigste lejebil i Malta Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her