Billeje på De Kanariske Øer

Nyd ferien på de Kanariske Øer med billeje. Foto: azuaje

Brug billeje.info til at finde de billigste lejebiler på alle De Kanariske Øer. Vi sammenligner priser fra alle billejefirmaer på øerne, både de kendte som Avis og Hertz billeje, samt små lokale udlejningsfirmaer, der ofte tilbyder de bedste priser.

Blandt de mest benyttede afhentningssteder er Las Palmas lufthavn på Gran Canaria, som er én af 8 lufthavne på de Kanariske Øer. En anden populær lufthavn på de Kanariske Øer er Tenerife lufthavn.

Vi dækker over 60 steder på de Kanariske Øer, så uanset, hvor du skal hen, har vi den rette bil for dig og priserne på billeje er altid inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer.

Billeje.info specialiserer sig i billig biludlejning, men vi tilbyder også luksusbiler og har et bredt udvalgt af biler til rådighed. Du kan finde biler i økonomiklassen i søgemaskinen her på siden. Med priser startende fra ca. 150 kr. Om dagen kan du bruge alle de penge, du sparer på en uforglemmelig ferie.

Vores biler inkluderer firhjulstrækkere, som er gode, hvis du skal udforske de mange bjergområder. Cabrioleter hvis du vil udnytte det gode vejr eller familie-biler, hvis I rejser mange.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje på De Kanariske Øer som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne godt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil på De Kanariske Øer, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Informationer om Car Trawler og FAQ om billeje

Her på siden kan du læse mere om de forskellige biludlejningsfirmaer, du finder i søgemaskinen fra Car Trawler. Car Trawler er en af verdens største formidlere af billig billeje og samarbejder med mere end 800 selskaber over hele verden. Ønsker du mere information om regler i forbindelse med din billeje så finder du disse i vores FAQ om billeje.

Læs mere om billeje med Car Trawler

Læs mere om billeje i vores FAQ

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

De Kanariske Øer – en del af Spanien

  • De Kanariske Øer er en spansk øgruppe og nogle af de større øer inkluderer Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura og Lanzarote.
  • Indbyggertallet for øerne tilsammen er ca. 2,1 mio.
  • Det spanske navn er ”Islas Canarias”, hvilket sandsynligvis stammer fra det latinske ”Insula Canaria” som løst oversat betyder ”Hundeøerne”
  • De Kanariske Øer har i alt 8 lufthavne, hvor den største er Gran Canaria lufthavn
  • Der eksisterer en unik form for wrestling kaldet ”kanarisk wrestling”, hvor modstandere prøver at kaste hinanden i jorden ved, at bruge deres styrke og færdigheder.

Bruger du billeje.info er du sikker på, at lejen af bil sker sikkert og i god tid. Dette betyder, at når du ankommer til De Kanariske Øer viser vores repræsentant dig direkte til din bil, og du kan derfor begynde din rejse/ferie med det samme. Efter du har indtastet dine personlige oplysninger, og bekræftet at dit kørekort er gyldigt samt valgt din bil kan du få et estimat på den billigste pris der kan tilbydes på De Kanariske Øer. Vi kontrollerer nemlig priserne på de største selskaber som fx Avis, Alamo, Hertz, Holiday Autos, Thrifty og Europcar – så du ikke behøver, at gøre det.

Vi kan love, at estimatet vil være et af de billigste der findes. Billeje.info tilbyder opsamling af bilen fra de populæreste biludlejningssteder som fx Costa Teguise, biludlejning Las Palmas lufthavn og biludlejning Fuerteventura lufthavn. Vi tilbyder ubegrænset kilometer, nedbrudsassistance og komplet forsikring for blot 775 kr. om ugen, hvilket betyder – at du ikke behøver at bekymre dig – hvis noget går galt.

Vi tilbyder også ekstra muligheder som fx GPS så du ikke farer vild og børnesæder så de mindste kan rejse sikkert. Hold øje med vores specielle tilbud, som gør det muligt for dig, at spare endnu flere penge. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon, e-mail eller online chatten.

Nogle af de mange biler vi bl.a. udbyder er: Range Rover, Peugeot og Mazda. Du kan naturligvis vælge om du vil leje en bil med manuelt eller automatiskgear.

De Kanariske Øer – fakta og informationer til din ferie

De Kanariske Øer, også kendt blandt de lokale som “Islas Canarias”, er det tætteste sted på det Nordlige Europa, hvor man rigtigt kan håbe på vinter sol. Voksende turisme i 1960’erne og 1970’erne førte til konstruktionen af kæmpe feriesteder, der stadig vokser, på de 2 største øer Tenerife og Gran Canaria (Gran Canaria, også kendt under navnet for dets hovedstad – Las Palmas). Nogle af øerne er dog utroligt nok uberørt af turisme.

Umiddelbart er der 2 forskellige grupper. De østlige øer tællende Gran Canaria, Lanzarote og Fuerteventura som er tæt placeret på Afrika, og de vestlige øer Tenerife, La Gomera, El Hierro og La Palma (ikke til at forveksle med Las Palmas), som er lidt tættere ud i mod Atlanterhavet.

De Kanariske Øer er spansk styrede og lokaliseret nær Kap Verde i Atlanterhavet ud for Vestafrikas kyst. Øerne er populære blandt europæere, der vil rejse til noget eksotisk, uden at skulle rejse alt for langt. Der bor i omegnen af 2 mio. på De Kanariske Øer – dette tal er dog meget påvirket, af den store mængde turister der bor der. Grundet den store turisme er infrastrukturen på disse afsides øer ret god. Så hvis du vil opdage de smukke og uberørte områder, er det en god idé, at leje en bil, så du er fri til at udforske på egen hånd. Det er også muligt, at leje en firhjulstrækker, hvis du vil væk fra den eksisterende vej.

De Kanariske Øer består af følgende: Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, Tenerife, La Palma, La Gomera, El Hierro, Lobos og La Graciosa. Den største af øerne er Tenerife som har 2 lufthavne og den tredje største vulkan i verden, hvis du tæller delen under vand med. Teide, som vulkanen hedder, er også Spaniens største bjerg.

Rejser til de Kanariske Øer til vinter – bestil din lejebil i god tid og spar penge.

Skal du rejse til de Kanariske øer til vinter så kan du spare mange penge på din lejebil hvis du bestiller i billeje i god tid. Til vinter finder du et stort udvalg af direkte fly fra Danmark til øgruppen der tilhører Spanien. Du kan flyve fra både København, Billund og Aalborg og her kan du se hvilke flyselskaber der flyver fra Danmark.

Flyselskaber med direkte fly til de Kanariske øer fra Danmark

SAS Scandinavian Airlines
Norwegian
Cimber Sterling
Ryanair

Læs mere om de kanariske øer hos turistbureauet i Spanien her

Desuden finder du flere direkte charterfly fra selskaber som Star Tour, Spies, Apollo rejser og Bravo Tours.

Find den billigste lejebil på De Kanariske Øer Find Billeje her --> Sammenlign priser her