Billeje i Las Palmas

I søgemaskinen foroven kan du finde den billigste biludlejning i Las Palmas på Gran Canaria. Søgemaskinen sammenligner priser fra mere end 500 biludlejningsselskaber.

Fakta om Gran Canaria

Gran Canaria er en spansk ø, som ligger i Atlanterhavet. Øen har været et populært feriested i mange år, og tendensen viser at populariteten kun stiger. Grunden til denne øgede popularitet skyldes blandt andet at øen byder på en lang række af vidunderlige strande.

Hovedstaden på Gran Canaria hedder Las Palmas de Gran Canaria, ofte forkortet til Las Palmas. Las Palmas ligger godt 18 kilometer fra lufthavnen i Gran Canaria, hvor det også er muligt at leje bil.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Sightseeing i Las Palmas de Gran Canaria

I byen bor der op mod 400 tusind mennesker, og dette gør byen til den største by på de kanariske øer. Byen er præget af kultur og historie, og du kan bedst se alle de skønne ting via en sightseeing med bus. Husk på, at du kun får et glimt af de kulturelle og historiske ting i byen. Hvis du ønsker at få set det hele, og bestemme hvad du og familien skal se, så kan man leje en bil i Las Palmas.

Billeje i Las Palmas er forholdsvist billigt, og du kan hurtigt komme ud til de spændende ting som der er i byen. Dette gælder både de mange attraktioner, shoppingcentre, restauranter, parker og grønne områder, som findes i Las Palmas.

Der er selvfølgelig også strande i Las Palmas, og du kan hurtigt komme ud til dem, da transport mulighederne er gode. Det mest praktiske ville nok være at leje en bil i Las Palmas, da man så kan bestemme hvad man vil og hvornår man vil det.

Er du i Las Palmas, så er husk at besøge de mange museer og teatre som også findes i byen. Biblioteker er der også nogle af i Las Palmas, så hvis du kun tror at Las Palmas byder på sol og strand, så kan du godt tro om igen. Las Palmas er en kulturhistorisk skattekiste, og der er nok at se til.

Transportmuligheder og billeje i Las Palmas de Gran Canaria

Det er godt med en plan, når man besøger Las Palmas, så man kan få set det man gerne vil se. Det hurtigste og billigste(i længden) ville være billeje i Las Palmas de Gran Canaria.

Billeje i Las Palmas de Gran Canaria giver dig frihed til at vælge hvor du vil hen, og hvad du vil besøge. Hvis du har tænkt dig at køre med taxa til mange seværdigheder og attraktioner, så kan det nemt koste dig mange penge. Taxa i Las Palmas er godt til hurtige og enkelte ture. Skal du nyde hele Las Palmas, så vil en lejet bil, som i øvrigt udlejes af mange biludlejningsfirmaer, være det bedste og klogeste valg.

Du kan faktisk få klaret alt arbejdet med billeje i Las Palmas de Gran Canaria hjemme fra Danmark, så du modtagerer bilnøglerne når du ankommer til byen.

Hovedstaden på Gran Canaria og De Kanariske Øer Las Palmas vil afsløre dens skatte lidt efter lidt. Byen har udviklet sig kraftigt og er blivet det vigtigste centrum for øgruppen, samt en af de vigtigste turistmål i landet. Lejer du en bil i Las Palmas giver det dig også en mulighed for at bevæge dig rundt i total frihed og opleve den mange kulturelle tilbud: Teater, biograf, opera, billedkunst, dans og koncerter, arrangeret i prægtige bygninger, herunder Auditorium Alfredo Kraus. Hvis du beslutter at leje en bil i Las Palmas i karneval perioden vil du have mulighed for at opleve en af de mest stemningsfulde perioder.

Billeje Las Palmas på Gran Canaria

Lej en bil i Las Palmas og du vil finde ud af at det er den bedste måde at besøge dette “miniature kontinent”, der er anerkendt UNESCO som et biosfærereservat. Kører du langs østkysten af Gran Canaria, vil du passere smukke strande og maleriske landskaber. Du kommer til San Augustin, ideelt til en afslappende ferie ved den smukke solbeskinnede strand. Efter det afslappede San Augustin, hvorfor så ikke afprøve det travle natteliv i nærheden af Playa del Inglés!

Ruten igennem Gran Canaria fortsætter med et gastronomisk stop ved fiskerlandsbyen Arguineguín, hvor du kan købe på markedet. Kør langs den sydlige kyst mod vest for at nå Puerto Rico og Puerto de Mogán, som har tilnavnet “lille Venedig” på grund af de smukke kanaler.

Find den billigste lejebil i Las Palmas Find Billeje her --> Sammenlign priser her