Billeje i Fuerteventura

Fuerteventura er ofte den glemte ø, når det kommer til de Kanariske øer, som ellers er et elsket turistmål, især hos de danske turister.

De Kanariske øer befinder sig som bekendt i Atlanterhavet ud for den afrikanske kyst, med solen som den primære kilde til turismen. De Kanariske øer er delt ind i to provinser hvor Fuerteventura ligger, som en del af Las Palmas de Gran Canaria sammen med Lanzarote og Gran Canaria.

På Fuerteventura i Spanien er du sikret en dejlig afstressende ferie med masser af muligheder for shopping, strand og sport, som er få af de kendetegn øen benytter for, at tiltrække de mange turister hvert år.

Øen er på mange måder uberørt trods den stigende turisme. Måske skyldes dette, at man på Fuerteventura har formået, at beskytte naturen på bedst mulig vis og holde de mange mennesker i byerne. Det betyder at man i dag kan tage op i bjergene, en tur i skoven eller på stranden langt fra byen uden at møde en sjæl.

Disse ture kan imidlertid godt tage tid, da Fuerteventura er en større ø, godt og vel tre gange så stor som Bornholm, og der er langt fra den ene side til den anden. Derfor kan det anbefales at benytte sig af billeje på Fuerteventura, hvis man gerne vil nå det hele.

Læs om lufthavnen på Fuerteventura.

Seværdigheder og attraktioner på Fuerteventura

Noget af det første, man bemærker på rundture på øen, er de mange geder, der bræger og drøner af sted. Man støder på dem gang på gang. Gederne er den næstvigtigste økonomi efter turismen. Mælken fra de firbenede danner nemlig grundlag for en betydelig osteproduktion. Majoreros-osten er berømt og har vundet adskillige internationale priser. På de små restauranter lærer man hurtigt at bestille denne velsmagende ost.

2800 solskinstimer om året og stort set aldrig regnvejr. For skandinaverne lyder det næsten for godt til at være sandt, men sådan er klimaet på Fuerteventura, den næststørste af De Canariske Øer. I realiteten er Fuerteventura en forlængelse af Marokko ud i Atlanterhavet. Landskabet har med sine op til godt 800 meter høje bjerge stor lighed med naturen i det vestlige Marokko.

Soldyrkere fra flere europæiske lande har for længst opdaget Fuerteventura, og danskerne er nu ved at følge trop. Ikke mindst børnefamilier har opdaget øen, bl.a. på grund af de mange børnevenlige strande og det krystalklare vand.

Fuerteventuras store tiltrækningskræft ligger også i charmen, som øen har opbygget pga. de små fiskersamfund, der har slået sig ned forskellige steder på øen, og som har været grundlag for den økonomiske vækst for mange hundrede år siden og på sin vis stadig er det i dag.

Der er også en vis attraktion forbundet med de skiftende landskaber, som øen er så rig på. Fra de høje bjergtinder til de hvide strande med azurblåt vand – alt sammen urørt på en måde, som du næsten ikke finder andre steder på de kanariske øer.

Naturen er også årsag til, at man på Fuerteventura har oprettet flere naturparker. Det betyder, at der er reservater med både kameler og slanger samt mange andre dyr, som lever i deres naturlige omgivelser.

Alle disse attraktioner kan være svære at nå mens du er på ferie i Spanien, med mindre du benytter dig af billeje på Fuertevantura, da dette gør hele transportdelen af rejsen meget nemmere. Du får en frihed, som du ellers ikke ville have haft med en offentlige transport, og du kan vælge at tage til stranden, naturparken og skoven samme dag, hvis du har planlægningen i orden.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Ferie og transport på Fuerteventura

Der er flere ganske udmærkede transportmuligheder på Fuerteventura. Det er især den offentlige transport, der virker meget fornuftigt, også når du kun skal til og fra lufthavnen på Fuerteventura. Selvom den offentlige transport er nem, så er der et alternativ der er meget lettere – nemlig billeje på Fuerteventura.

Med billeje på Fuerteventura har du nemlig mulighed for, at bevæge dig derhen hvor du ønsker. Det gør hele planlægningen en del nemmere og du slipper for, at skulle rode rundt med busplaner og penge af fremmed valuta – netop penge af fremmed valuta kan godt være forvirrende for turister.

Finde en billig lejebil på Fuerteventura

Overraskende få mennesker benytter sig af billeje på Fuerteventura, hvilket kun er en stor ulempe for dem selv. De kan ved at leje en bil spare sig selv for mange problemer og heldigvis kan du selv stadig på denne hjemmeside nå at få et tilbud, hvor du får billig billeje på Fuerteventura.

Du kan være sikret god billeje på Fuerteventura, hvis du bestiller billeje hjemmefra hvor du samtidig slipper for de gebyrer der ellers kan været forbundet med at leje bil. Det er derfor nemt og enkelt, og samtidig er der også nogle trin på vej til billeje på Fuerteventura, der bliver lettere, når du gør det via denne hjemmeside.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil, som passer bedst dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Går turen til Fuerteventura, så sørg for at have billejen på plads inden du drager mod syd. Det sparer dig for både tid og penge i det lange løb, og du får en anden oplevelse end du havde troet.

Biludlejning Fuerteventura

Det er en fornøjelse at køre i en lejebil på Fuerteventura, da vejene er helt nye og enhver bilist ved jo at det altid er sjovere at køre bil på helt nye veje. Infrastrukturen er ny på øen, hvilket betyder at der ikke er så mange veje, og derfor er det svært at blive væk. Skiltene fortæller klart og tydeligt vejens forløb, så alle der har kørt i Danmark kan også køre på Fuerteventura og generelt i Spanien.

Hvis du har tænkt dig at besøge de flotte strande på Fuerteventura regelmæssigt, så er det en god ide at leje en 4-hjulstrækker/SUV når du er på øen. Dette skyldes de grusveje som fører ned til strandene, og det er jo langt behageligere at køre i en bil, som er vant til lidt hårdere omgivelser. Hvis du bare ønsker at leje en helt normal bil, så giver nogle strande også gode muligheder for at gå derned efter man har parkeret bilen. Der er i hvert fald gode muligheder for billeje på Fuerteventura.

På Fuerteventura er der mange dyr som lever frit i naturen, heriblandt geder. Der findes rigtig mange geder på Fuerteventura, og derfor kan man godt støde på en ged i ny og næ som er tæt på vejkanten, så det er en god ide at være opmærksom på geder når man kører rundt på Fuerteventura.

Det er nemt og hurtigt at bestille billeje på Fuerteventura online hjemmefra. Bestiller du via Billeje.info, står jeres lejebil klar til jer, når I ankommer til øen, og I kan nemt og hurtigt komme rundt på hele Fuerteventura på egen hånd.

Billeje i Fuerteventura Lufthavn

Da der jo er tale om en ø lang fra fastlandet ankommer langt de fleste turister med fly til Fuerteventura Lufthavn, og kun ganske få med en af færgerne der sejler til øen fra fastlandet i Spanien. Lufthavnen er moderne og modtager hver dag året rundt turister fra hele Europa, der enten ankommer med charterselskaber eller med et af de mange lavprisselskaber som f.eks Ryanair eller Easyjet der flyver til Fuereventura lufthavn.

Ønsker du at leje bil på øen så finder du det største udvalg af lejebiler i Fuerteventura Lufthavn og også de bedste priser. Der er mange biludlejningsselskaber at vælge imellem, både de store og kendte som hertz biludlejninge, men også små lokale firmaer der i mange tilfælde har de billigste priser.

Billeje er nærmest et must, hvis man vil ud og opleve øen i eget tempo. Som sagt er der masser af skøn natur, hvis man kører lidt væk fra de mest populære turistområder. Fuerteventura er især kendt blandt kite- og windsurfere for dens store bølger og gode vind, så hvis dette er blandt ens interesser, er det også en god grund til at booke leje af bil på Fuerteventura, så man nemt kan komme til de gode surferområder på øen. Der er også masser af storslået natur og naturlandskaber at opleve rundt omkring på Fuerteventura, når du har bestilt biludlejning til sin ferie. Rundt omkring på øen, finder du for eksempel vulkaner og store sandklitter.

Find den billigste lejebil på Fuerteventura Find Billeje her --> Sammenlign priser her