Billeje på Fuerteventura Jandia

Velkommen til vores guide med information og gode råd om billig billeje på Fuerteventura Jandia. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil på Fuerteventura Jandia, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt søge priser og finde den billigste billeje på Fuerteventura Jandia fra både store og små biludlejningsselskaber. Du kan bla. leje bil hos Avis, rent a car SIXT biludlejning, Hertz og Europecar. God fornøjelse!

Morro Jable

En af strandene på Jandiahalvøen, Morro Jable. Foto: Yoshi, Creative Commons.

Jandiahalvøen på Fuerteventura

Jandia er en halvø på den sydlige del af den kanariske ø Fuerteventura. Størstedelen af Jandia er omfattet af en naturpark (Parque Natural de Jandía) og dermed fredet. Her ligger desuden Fuerteventura’s største bjerg, Pico de Jandía, som er på 807 meter.

Udover naturen i parken og det høje bjerg er det især de smukke kilometerlandge sandstrande og resorts, som tiltrækker besøgende til Jandiahalvøen. Især for dig som vil prøve kræfter med for eksempel wind- eller kitesurfing er denne del af Fuerteventura det helt rigtige rejsemål. Derudover ligger der også flere charmerende, små fiskerbyer på halvøen. Her kan du udforske flere gode fiske- og skaldyrsrestauranter, hvor man spiser godt og billigt.

Den bedste måde at opleve alt hvad Jandiahalvøen har at tilbyde er med billig billeje.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Lufthavnen

De fleste som ankommer til Fuerteventura vælger at leje bil i lufthavnen på øen, og du kan sagtens afhente din lejebil f.x. i lufthavnen og aflevere den et andet sted f.eks. i Fureteventura jandia. Fra Danmark er der i vintermånederne direkte fly til lufthavnen fler gange om uge.

Læs mere om billeje i Fuerteventura lufthavn

Billigste billeje på Fuerteventura Jandia

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje på Fuerteventura Jandia blandt øens førende biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) om biludlejning igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet i lejebil, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien

Find den billigste lejebil i Fuerteventura Jandia Find Billeje her --> Sammenlign priser her