Billeje i Costa Calma

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Costa Calma på Fuerteventura. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Costa Calma, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Stranden ved Costa Calma

Stranden ved Costa Calma. Foto: Daniel H., Creative Commons.

Costa Calma – den rolige kyst

Drømmer du om en ferie med afslapning på stranden, er Costa Calma på Fuerteventura det helt rigtige rejsemål. Her på øens sydkyst kan du nyde en kilometerlang, hvid sandstrand, hvor det selv i den travle højsæson er muligt at finde et roligt område.

Der hersker generelt en dejlig afslappet atmosfære i Costa Calma, som sammen med et bredt udvalg af restauranter og caféer gør byen til et populært rejsemål. Selvom det ikke er her, du skal forvente et livligt natteliv, er der masser at tage sig til i ferien. Området er for eksempel kendt som et af de bedste steder at surfe på Fuerteventura, ligesom du også har en god base for at udflugter til resten af øen. Du kan eventuelt køre en tur mod syd til Jandia nationalparken.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Costa Calma

Det er altid en god ide at bestille din lejebil hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få den bedste pris. I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Costa Calma fra en bred vifte af biludlejningsselskaber på øen. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Costa Calma som for eksempel en kilometerbegrænsning. Sørg derfor for altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Costa Calma, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Costa Calma Find Billeje her --> Sammenlign priser her