Billeje i Corralejo

Bestil din billeje i Corralejo og oplev den smukke kanariske by og øen Fuerteventura med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre kanariske vine og fiskeretter til gode priser og store naturmæssige, historiske og kulturelle oplevelser på den spanske ferieø.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Corralejo og Fuerteventura i dit helt eget tempo.

Corralejo strand

Corralejos smukke strand. Foto-kredit: Goudzovski. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0

Generelt om Corralejo

Corralejo ligger på den nordligste del af Fuerteventura, som er en af de Kanariske Øer. Byen er i dag en af de største feriebyer på øen, men har dog omkring havnen formået at bevare meget af stemningen fra den oprindelige fiskerby.

Der findes et fint udbud af fiskerestauranter i byen, men den primære grund til, at Corralejo er et populært feriemål, er den lange strækning med sandklitter og fine gyldne strande umiddelbart syd for byen. Her har du stort set alle muligheder for at give dig i kast med aktiviteter på vandet, såsom surfing, dykning eller vandski.

Vil du ikke bruge hele ferien på stranden, arrangeres der fra havnen udflugter til den lille nærliggende ø Lobos  – og til Lanzarote mod nord.

Har du lejet en bil, er det desuden nemt at tage på udflugter fra Corralejo til nogle af de mange andre smukke områder på resten af Fuerteventura.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Corralejo

Flere store biludlejningsfirmaer har kontor i Corralejo, såsom Hertz, Avis og Goldcar, foruden firmaer som Cicar, Coticar og Avia, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Corralejo. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Corralejo online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den kanariske perle.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Corralejo, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er ingen lufthavn i selve Corralejo, men der er kun omkring 40 kilometer til øens store internationale lufthavn, Fuerteventura Lufthavn. Læs mere om billeje i Fuerteventuras Lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Corralejo

Der findes mange interessante og seværdige steder på Fuerteventura, du kan opleve med en lejebil fra Corralejo. Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Corralejo, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand.

  • Puerto del Rosario (ca. 31 km)
  • Cuchillos de Vigan (ca. 76 km)
  • Ajuy (ca. 73 km)
  • El Cotillo (ca. 20 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Fuerteventuras turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Corralejo Find Billeje her --> Sammenlign priser her