Billeje i Caleta De Fuste

Bestil din billeje i Caleta de Fuste og oplev den smukke kanariske by og øen Fuerteventura med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre kanariske vine og fiskeretter til gode priser og store historiske og kulturelle seværdigheder på den spanske ferieø, der i flere årtier har været et populært rejsemål blandt skandinaver.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Caleta de Fuste og Fuerteventura i dit helt eget tempo.

Caleta de Fuste

Caleta de Fuste. Foto-kredit: Ronald Saunders. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0.

Information om Caleta De Fuste

Caleta de Fuste på Fuerteventuras østkyst ligger tæt ved øens lufthavn og er især blandt børnefamilier et populært rejsemål på De Kanariske Øer. Den dejlige sandstrand i kombination med den lavvandede bugt er da også næsten uimodståelig, men du behøver dog ikke bruge hele dagen stranden. Der findes således også dykkerskoler og mulighed for at prøve kræfter med forskellige andre vandsportsaktiviteter. Gå eventuelt også en tur med familien op for at udforske fæstningen, El Castillo, fra 1740’erne.

Den centrale beliggenhed af Caleta de Fuste på Fuerteventura gør byen et oplagt udgangspunkt for eventyr med billeje. Det kunne for eksempel være en tur rundt til nogle af øens mange andre fantastiske strande eller seværdigheder.

Med din egen lejebil er det for eksempel nemt at tage på en udflugt mod syd til Jandiahalvøen, som ikke blot har kilometerlange sandstrande med gode bølger til surfing, men også en stor naturpark med blandt andet Fuerteventuras højeste bjerg.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Caleta de Fuste på Fuerteventura

Flere store biludlejningsfirmaer har kontor i Caleta de Fuste, såsom Hertz, Cicar og Orlando, foruden flere lokale firmaer, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Caleta de Fuste. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Caleta de Fuste online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den kanariske perle.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Caleta de Fuste, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er ingen lufthavn i selve Caleta de Fuste, men der er kun omkring 7 kilometer til øens store internationale lufthavn, Fuerteventura Lufthavn. Læs mere om billeje i Fuerteventuras Lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Corralejo

Der findes mange interessante og seværdige steder på Fuerteventura, du kan opleve med en lejebil fra Caleta de Fuste. Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Caleta de Fuste, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand.

  • Puerto del Rosario (ca. 13 km)
  • Cuchillos de Vigan (ca. 30 km)
  • Ajuy (ca. 45 km)
  • El Cotillo (ca. 52 km)
  • Costa Calma (ca. 58 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Fuerteventuras turistkontor her

Find den billigste lejebil i Caleta de Fuste Find Billeje her --> Sammenlign priser her