Billeje på La Gomera

Billeje på La Gomera San Sebastian

La Gomera ligger vest for Tenerife og er en af de mindst befolkede af De Kanariske Øer med kun 23000 indbyggere (2008). Det er ikke uden grund, at øen har fået øgenavnet” Tranquility” Iceland. Her kan du beundre den vidunderlige natur som La Gomera San Sebastian kan byde på. De dybe dale og stejle klinter tiltrækker vandrere fra hele verden.
Et af højdepunkterne på øen er en nationalpark. Store Lagoon er et populært picnicområde i bunden af et vulkansk krater og er et must at besøge.
Der er en lufthavn i La Gomera, La Gomera lufthavn, i nærheden af en lille landsby kaldet Alejero som har indenrigsfly til Tenerife og Gran Ganaria. De fleste ankommer med båd til øens hovedstad San Sebastian fra Tenerife.

Den kanariske ø La Gomera er ligesom en gemt diamant. Øen er utrolig smuk og er rig på skønne omgivelser, men øen er ikke særlig populær blandt turister. Grunden til at øens popularitet ikke kan hamle op med naboøen Tenerife skyldes nogle enkelte ting. Det ene er at lufthavnen er ret lille, og der er kun indenrigsfly til lufthavnen, så de store rejseselskaber kan ikke arrangere fly til La Gomera. Det andet er infrastrukturen på øen, den kan simpelthen ikke klare en massiv invasion af turister, som de andre øer kan.

Sightseeing på La Gomera

Når det så er sagt, så er øen helt og aldeles fantastisk. Hvis du elsker natur, kultur og historie, så er denne ø optimalt for dig. Du kan tage en færge fra Tenerife til byen San Sebastian som ligger på øen La Gomera. Når du ankommer til øen La Gomera, så bliver du bombarderet med historie og kultur.

Christoffer Columbus samlede provianter og kræfter fra denne ø, inden han tog på sin legendariske rejse over Atlanterhavet. Der er virkelig mange ting at se på La Gomera, og der er intet turist stress, da der er få turister på øen. La Gomeras popularitet er dog steget med årene, men er ikke i nærheden af de andre øer endnu, og heldigvis for det.

Du kan nemlig selv nyde alle de skønne omgivelser på øen. Hvis du ønsker en ferie, som ikke kun er strand ferie, så er La Gomera noget for dig. Strandene er nemlig ikke i så høj kvalitet som de andre kanariske øer, men der findes enkelte gode.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder og billeje på La Gomera

Billeje på La Gomera er en god ide, da der er mange ting at se på øen. Det er bedst at leje en bil, da det både giver dig frihed til at udforske øen i dit eget tempo, men det er også billigere i længden med billeje på La Gomera, frem for at tage en taxa hele tiden.

La Gomera byder på mange positive overraskelser, og du vil få taget en masse billeder, så husk ekstra hukommelseskort til rejsen. Lejer du en bil på La Gomera, så er det en god ide at bestille den inden man ankommer til øen, så den er klar når du ankommer med færgen fra Tenerife. Billeje på La Gomera kan faktisk ordnes hjemme fra Danmark, så alt er klar.

Du kan med billeje på La Gomera ankomme til de flotte omgivelser, som La Gomera er dækket af. Du vil ikke fortryde et besøg på øen, hvis du elsker natur, kultur og historie.

Find den billigste lejebil på La Gomera Find Billeje her --> Sammenlign priser her