Billeje i Valle Gran Rey

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Valle Gran Rey. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Valle Gran Rey, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje i Valle Gran Rey på La Gomera fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Valle Gran Rey

Udsigt ned gennem Valle Gran Rey mod havet. Foto: Martin Pulaski, Creative Commons.

Valle Gran Rey

I Valle Gran Rey finder du alt det, som gør La Gomera til et populært rejsemål. Her er på den sydøstlige del af øen er kystbyen Valle Gran Rey en chance for at nyde en ferie i en badeby, som har formået af bevare meget af den oprindelige atmosfære af en autentisk kanarisk landsby med små badevige og pastelfarvede huse, der klatrer op af de stejle bjergsider.

Valle Gran Rey består af tre små bydele ud mod kysten, La Calera, Vueltas og Playa, som adskilles fra det bjergrige bagland af en smuk grøn dal, De store kongers dal, der har givet navn til byen. Idylliske Valle Gran Rey er en af de mest populære destinationer på La Gomera, som især tiltrækker mange besøgende i kraft af områdets gode strande med sort sand og klart blåt vand.

Udover et nyde en afslappende ferie ved havet, er der i Valle Gran Rey også masser af muligheder for at udforske området på vandreture eller på cykel. Vil du gerne nå lidt længere omkring i løbet af din ferie på De Kanariske Øer, er byen desuden et godt udgangspunkt for med billeje at tage på udflugter til nogle af de andre byer og seværdigheder på La Gomera.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Valle Gran Rey

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Valle Gran Rey blandt de mange biludlejningsselskaber på La Gomera. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Valle Gran Rey Find Billeje her --> Sammenlign priser her