Billeje i Playa De Santiago

Bestil din billeje i Playa de Santiago og oplev den smukke kanariske by og øen La Gomera med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre kanariske vine og fiskeretter til gode priser og store historiske og kulturelle seværdigheder på den spanske ferieø, der i flere årtier har været et populært rejsemål blandt skandinaver.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Playa de Santiago og La Gomera i dit helt eget tempo.

Playa de Santiago

Playa de Santiago set fra luften. Foto-kredit: Reinhard Link. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0.

Information om Playa de Santiago

Playa de Santiago, som ligger på det sydlige af øen La Gomera, er oprindeligt en lille fiskerby. Selv om der stadig findes et par fiskerbåde, er byen dog i dag først og fremmest en hyggelig ferieby, hvorfra du kan udforske La Gomera med billeje.

Playa de Santiago har La Gomeras længste strand, som er med småsten, og hvor der ligger adskillige restauranter og butikker. Byen er kort sagt det oplagte valg, hvis du ønsker at nyde afslappende stunder ved den lune strand og i en afslappet atmosfære.

Benytter du billeje i Playa de Santiago kan du desuden nemt tage på udflugter på La Gomera – De Kanariske Øers grønneste ø. Kør for eksempel en lille tur til øens hovedstad San Sebastian, som blot ligger omkring 30 kilometer væk.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Playa de Santiago

De store og kendte biludlejningsfirmaer Budget og Cicar har kontor i Playa de Santiago, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Playa de Santiago og La Gomera. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Playa de Santiago online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den kanariske perle.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Playa de Santiago, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er ingen lufthavn i selve byen Playa de Santiago, men øens internationale lufthavn, La Gomera Lufthavn (Aeropuerto de La Gomera), ligger lige uden for byen, kun ca. 2,2 kilometer fra byens centrum og kan nås hurtigt i en lejebil. Læs meget mere om billeje i La Gomera Lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Playa de Santiago

Der findes mange interessante og seværdige steder på La Gomera, du kan opleve med en lejebil fra Playa de Santiago. Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Playa de Santiago, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand.

  • Parque Natural Majona (ca. 42 km)
  • Agulo (ca. 40 km)
  • San Sebastian de La Gomera (ca. 38 km)
  • Valle Gran Rey (46 km)
  • Las Hayas (ca. 28 km)
  • Alojera (ca. 42 km)

Nyttige links

Besøg hjemmesiden for La Gomeras officielle turistkontor her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Playa de Santiago Find Billeje her --> Sammenlign priser her