Billeje i La Gomera lufthavn

Bestil din billeje i La Gomera Lufthavn og oplev den den smukke kanariske ø La Gomera med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et behageligt klima det meste af året rundt, en enestående natur med Laurisilva-skove og vulkanske dale og bjerge og lækre lokalt producerede vine og oste på La Gomera,

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Bille.info allerede inden din ankomst til øen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve La Gomera i dit helt eget tempo.

La Gomora Lufthavn

Indgangen til La Gomora Lufthavn. Foto-kredit: Francisco Javier Toledo Ravelo. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0

Information om La Gomera Lufthavn

La Gomera lufthavn bærer det officielle spanske navn El Aeropuerto de La Gomera og har lufthavnskoden GMZ. Det er en lille lufthavn, der ligger på adressen Ctra. Playa de Santiago, s/n, 38812, Santa Cruz de Tenerife, på La Gomeras sydspids, ca. 2, 5 kilometer fra byen Palya de Santiago og ca. 40 km syd for hovedstaden San Sebastián de la Gomera. Der er busforbindelse mellem lufthavnen og San Sebastián de la Gomera, men i en lejebil går det hurtigere og så har du langt større personlig frihed til resten af ferien på den smukke spanske ferieø.

La Gomera lufthavn har to flyvninger per dag til Tenerife med flyselskabet Binter Canarias. Faciliteterne er selvsagt små i så lille en lufthavn, men der er dog en café og en butik.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i La Gomera Lufthavn

Flere af de mest almindelige og største biludlejningsfirmaer har kontor i La Gomera Lufthavn, såsom Avis, Europcar og CICAR, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie på La Gomera. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i La Gomera Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen på den kanariske ø.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i La Gomera Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra La Gomera Lufthavn

Parque Nacional de Garajonay (ca. 20 kilometer)

Parque Natural Majona (ca. 43 kilometer)

San Sebastián de La Gomera (ca. 40 kilometer)

Playa Santiago (ca. 2,5 kilometer)

Nyttige links

Besøg hjemmesiden for La Gomeras officielle turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Billeje La Gomera lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her