Billeje i La Palma

Fra Rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan I nemt leje en bil til jeres ferie på La Palma. Øen, som er en del af de Canariske Øer, har masser af turistvenlige områder for både børn og voksne, og med biludlejning på La Palma har I mulighed for at komme nemt rundt på øen.

Udlejning af bil på La Palma

For mange er de Canariske Øer det ideelle feriested for familier, og La Palma muligvis den mest frodige af disse. Der er masser af spændende seværdigheder og oplevelser rundt omkring på denne ø, der af mange har fået tilnavnet La Isla Bonita, den smukke ø.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Lej en bil på La Palma

Med billeje på La Palma kan I opleve øen på egen hånd. Tag ud og oplev vulkankraterne på øen med jeres lejebil og udforsk øens spændende naturlandskaber, eller tag en tur rundt på La Palma og besøg de forskellige byer og landsbyer.

La Palma, som er den femtestørste af de Canariske Øer er perfekt at udforske med en lejebil. La Palma byder på masser af natur og for turister, der er til aktiv ferie, kan man med billeje komme ud til en masse af øens dykkersportssteder eller områder med paragliding.

Der findes en meget smuk og ukendt spansk ø i Atlanterhavet. Denne smukke ø hedder La Palma. Denne artikel vil beskrive La Palma og hvordan du lejer bil på øen La Palma.

La Palma kaldes også for Isla Bonita, som betyder den smukke ø. Og smuk, ja det er lige hvad La Palma er. La Palmas hovedstad hedder Santa Cruz de La Palma og har op mod 90 tusind indbyggere.

Sightseeing på La Palma

Øen er en vulkan ø, og dette præger naturen virkelig meget. Når man tænker vulkan, så kan de fleste mennesker godt skræmmes, men det behøver man slet ikke. Er man først ankommet til øen La Palma, så er der så mange flotte omgivelser, at øen må være den mest naturskønne kanariske ø.

De grønne bjerge er fantastisk flotte, og det er ofte her at de turister, som nu engang har fundet frem til La Palma, tilbringer deres tid. Men udover at se den naturskønne ø, så hænger turisterne også ud på lavastrandene, som er ligeså flotte som resten af øen.

Øen er svaret på ø-idyl med de mange flotte og spændende landsbyer, som også præger øen. Den mest optimale form for ferie på La Palma sker med en bil. Lej derfor en bil inden du flyver til La Palma(nogle rejseselskaber flyver til øen, men du kan også flyve indenrigs eller tage færgen via de andre kanariske øer).

Transportmuligheder og billeje på La Palma

Billeje på La Palma er ikke dyrt og det er det hele værd. Du kan køre rundt på øen i fred og ro, da den massive turisme til de kanariske øer ikke har nået til La Palma, og det er jo ganske positivt. Derfor kan man nyde lokalbefolkningens selskab uden forstyrrelse.

Da du kan ankomme til La Palma på to forskellige måder, hhv. færge og fly, så er det bedst at man klarer billeje på La Palma innden man ankommer til øen. Så står bilen nemlig klar til dig, når du kommer med hhv. færge eller fly. Dette sparer tid, da du ikke skal ud og lede efter biludlejningsfirmaer på øen.

Ønsker du ikke at leje en bil, så er taxa en af de andre muligheder. Det er dog alt for dyrt i længden, da der er så meget at se på øen. Hvis du ønsker at få det meste af øen med, så er billeje på La Palma det bedste. Man kan slet ikke få nok af øen, da den lever op til sit andet navn Isla bonita, smukke ø.

Find den billigste lejebil på La Palma Find Billeje her --> Sammenlign priser her