Billeje i Santa Cruz De La Palma

Velkommen til min guide med information og gode råd om billeje i Santa Cruz De La Palma. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Santa Cruz De La Palma, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber ikke kun på La Palma men i byer og lufthavne over hele Spanien. God fornøjelse!

Santa Cruz De La Palma

En af de karakteristiske træbalkoner. Foto: cortto, Creative Commons.

Generelt om Santa Cruz De La Palma

Hovedbyen på La Palma, en af De Kanariske Øer, hedder Santa Cruz De La Palma. I den farverige by hersker en afslappet atmosfære, som nemt henleder tankerne på Caribien. Det er heller ikke så underligt, da havnebyen for århundreder tilbage udgjorde et vigtigt bindeled mellem den nye og gamle verden. På sit højdepunkt var Santa Cruz De La Palma den tredjevigtigste havneby i det spanske rige kun overgået af Seville i Spanien og Antwerp i som ligger Belgien.

Byens historie strækker sig således helt tilbage til slutningen af det 15. århundrede. Den interessante fortid kan du udforske i den gamle bydel, hvor der er talrige gamle paladser og bygninger fra kolonitiden.

I dag er den billedskønne hovedby på La Palma blandt andet et populært mål for krydstogtskibene, der besøger De Kanariske Øer. Udover de interessante seværdigheder i selve byen, er der også gode muligheder for at tage på udflugter herfra til resten af øen. Til det formål er det oplagt at leje en bil, hvis du vil have friheden til at besøge seværdighederne i dit eget tempo.

På det spanske turistkontors hjemmeside kan du finde flere informationer og få inspiration til din ferie på La Palma.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Santa Cruz De La Palma

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Santa Cruz De La Palma fra en bred vifte af øens biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Santa Cruz De La Palma – eksempelvis en kilometerbegrænsning. Sørg derfor altid for at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Santa Cruz De La Palma, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Santa Cruz De La Palma Find Billeje her --> Sammenlign priser her