Billeje i La Palma Lufthavn

Øen La Palma ligger nordvest for Tenerife og er en del af De Kanariske Øer, som hører under Spanien. Hos Billeje.info kan du sammenligne priserne på alle de internationale biludlejningsfirmaer, der har til huse i La Palma Lufthavn. På den måde kan du hos os finde den billigste løsning, der matcher dine krav til en lejebil.

Billeje.info tilbyder priser med alt inklusive og din lejebil vil holde klar ved din ankomst til La Palma Lufthavn, hvis du bestiller den gennem Billeje.info på forhånd. På denne måde kan du let og hurtigt komme rundt og opleve hele den fantastiske kanariske ø med en lejebil og undgå at spilde tiden i lufthavnen, hvis du har bestilt biludlejning her hos Billeje.info i forvejen.

La Palma Lufthavn

La Palma Lufthavn set indefra. Foto-kredit: Max.deffner. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0

Praktisk information om La Palma Lufthavn

La Palma lufthavn bærer det officielle spanske navn El Aeropuerto de la Palma, dvs. La Palmas Lufthavn på dansk eller The Airport of La Palma på engelsk. Lufthavnen har lufthavnskoden SPC og ligger på adressen La Palma Lufthavn, La Bajita s/nº. 38738 Villa de Mazo, Sta. Cruz de La Palma, ca. 8 kilometer fra ø-hovedstaden Santa Cruz de la Palmas centrum. Lufthavnen har knap 1,4 millioner passagerer og 22.000 flyaktiviteter om året.

Lufthavnen bruges hovedsageligt af Binter Canarias og CanaryFly med flyvninger fra Tenerife og Gran Canaria, men der også er fly til de vigtigste europæiske byer og charterfly fra flere europæiske destinationer, såsom Tyskland, Storbritannien, Skandinavien og Holland bl.a. med TUIfly, Condor, easyJet, Eurowings, Transavia og Vueling.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Faciliteter

En ny terminalbygning blev åbnet i lufthavnen i juli 2011, hvilket giver lufthavnen en samlet kapacitet på 3 millioner passagerer om året. Den nye terminal har 25 check-in-deske, 4 bagage-bånd og 9 gates.

Billeje i La Palma Lufthavn

Flere af de mest almindelige og største biludlejningsfirmaer har kontor i La Palma Lufthavn, såsom Hertz, Thrifty, Budget og Avis, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen. Blandt lokale biludlejere finder man bl.a. TopCar, Cicar og Favi.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie på La Palma på De Kanariske Øer. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i La Palma Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i La Palma Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra La Palma Lufthavn

Med biludlejning fra La Palma lufthavn har du naturligvis i første omgang mulighed for at opleve ø-hovedstaden Santa Cruz de La Palma, som kun ligger 10,2 kilometer (ca. et kvarters kørsel) fra lufthavnen.

La Palma kaldes af spanierne La Isla Bonita – den kønne Ø, og den er mindre besøgt end de andre kanariske øer, så den giver mulighed for at slappe mere af i fred og ro. Øens landskab er spektakulært med vulkanbakker og et fantastisk plante- og dyreliv og mange forskelligartede strande langs øens kyster. Er du til aktiv vandsport, giver stranden Guirre de bedste muligheder. Med en bil fra Billeje.info kan du nå det hele. Se de små hyggelige landsbyer, der ligger spredt ud over øen, såsom Los Llanos (kun 30 kilometer fra lufthavnen), der er kendt for sit marked, besøg byen Malpaises (kun 12 kilometer fra lufthavnen) eller øens bjergkæde Roque de Los Muchachos (ca. 50 kilometer fra lufthavnen).

La Palma byder på noget året rundt. Carnival of Santa Cruz de La Palma i februar er nok den mest kendte begivenhed på øen. Under denne glade fest klæder mange lokale sig ud, og der er rigeligt med interessant at se på for besøgende.

Nyttige links

Besøg hjemmesiden for turistmyndighederne på La Palma her.

Find den billigste lejebil i La Palma Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her