Billeje i La Palma Havn

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i La Palma Havn. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i La Palma Havn, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i La Palma Havn fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

La Palma Havn

Ønsker du at rejser du mellem de kanariske øer, er det en mulighed at sejle. Ankommer du til La Palma med skib, er det nemmeste at bestille en lejebil med afhentning i havnen. Havnene med det officielle navn ‘Santa Cruz de La Palma havnen’ er et godt udgangspunkt for at udforske øen med billeje. Med en lejebil kan du let komme omkring på La Palma for at udforske de mange spændende seværdigheder på den smukke vulkanø.

La Palma er den vestligste af De Kanariske Øer og er ikke uden grund kendt som “La Isla Bonita” (den smukke ø). Benytter du billeje i La Palma Havn kan du tage på udflugter til både hyggelige byer og ikke mindst smukke naturområder. Kør for eksempel en tur til Caldera de Taburiente Nationalpark, hvor du kan nyde spektakulære landskabsformationer, som vidner om øens vulkanske oprindelse.

La Palma har to havne, hvor den største ligger i øens hovedstad Santa Cruz de la Palma. Havnen modtager udover de almindelige passagerfærger også mange krydstogtskibe. Særligt hvis du befinder dig på Tenerife, er det oplagt at sejle til La Palma Havn. Passagerfærgerne til La Palma er forholdsvis moderne og billige.

Parque Nacional de la Caldera de Taburiente

Parque Nacional de la Caldera de Taburiente på La Palma. Foto: Michael Apel, Creative Commons.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i La Palma Havn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i La Palma Havn blandt mere end hundredvis af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil ved La Palma Havn Find Billeje her --> Sammenlign priser her