Billeje i El Hierro Lufthavn

Velkommen til vores guide med information og gode råd om billig billeje i El Hierro Lufthavn. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i El Hierro Lufthavn, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt sammenligne priser og finde den billigste billeje i El Hierro Lufthavn fra både store og små biludlejningsselskaber seom. f.eks Avis rent a car og Hertz biludlejning. God fornøjelse!

el hierro lufthavn

El Hierro lufthavn. Foto: Geisterfahrer, Wikimedia, Creative Commons.

El Hierro Lufthavn

El Hierro Lufthavn ligger 9 kilometer nordøst for Valverde, hovedstaden på den kanariske ø El Hierro. Lufthavnen er den eneste af sin slags på den mindste af de Kanariske Øer og har kun regionale forbindelser (Gran Canaria og Tenerife).

El Hierro Lufthavn, som har det officielle navn Aeropuerto de los Cangrejos og lufthavnskoden VDE, modtager ligesom de andre lufthavne på De Kanariske Øer mange turister. El Hierro Lufthavn suppleres dog af øens havn, hvorfra der ligeledes er forbindelse til Tenerife.

Godt nok er El Hierro den mindste af de Kanariske Øer og kun 278 kvadratkilometer stor, men billeje er alligevel den bedste måde at opleve øen på. Ankommer du til lufthavnen, er billeje desuden oplagt, hvis du ikke ønsker at bruge tid på offentlig transport eller taxier.

Du kan få flere informationer på lufthavnes egen hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Seværdigheder og natur

En rejse til El Hierro er først og fremmest en chance for at nyde afslappende stunder i urørt natur. Store dele af øen er således fredet og erklæret som ‘Biosfærereservat’ af UNESCO, hvilket betyder det meste af dyre- og plantelivet er beskyttet. Udpegningen inkluderer også kysten og livet i havet. For dig som besøgende betyder det blandt andet at du ikke må campere eller samle frugter fra naturen. En besøg på El Hierro er dog alligevel rig på muligheder for aktiviteter i naturen, hvis du ikke blot vil nyde stille stunder. På grund af fredningerne er El Hierro blandt andet kendt som et af de bedste steder at dykke i Spanien.

Billigste billeje i El Hierro Lufthavn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i El Hierro Lufthavn blandt de førende biludlejningsselskaber på øen. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) om leje af bil igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her få information om alle vores billeje-destinationer i Spanien

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i El Hierro Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne godt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i El Hierro Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i El Hierro Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her