Billeje på Lanzarote

Lanzarote er en del af de kanariske øer, og ligger øst for Fuerteventura. Øen er en vulkanø (hvilket er meget normalt for de kanariske øer). Det er vulkanen Timanfaya som Lanzarote er bygget op om, vulkanen er stadig aktiv. Indbyggertallet i Lanzarote er på vej mod de 120 tusind mennesker, og der er altid et begrænset antal på 80.000 turister på øen ad gangen. Hovedstaden på øen hedder Arrefice.

Lanzarote ligger omkring 125-150 kilometer fra den afrikanske kyst, og derfor er øen altid varm og tør. Det er nok den ø af de kanariske øer, som er tørrest. Det er til glæde for alle de turister, som kommer for at nyde det gode vejr og som elsker at ligge på stranden. Det er ikke kun europæiske turister, og turister fra resten af verden, som kommer til den smukke ø. Det er også de glade spaniere som kommer til øen, når de holder ferie. Turister fra Spanien holder dog til på den sydlige del af øen, mens de andre turister er på den nordlige del.

Sightseeing på Lanzarote

Øen Lanzarote er kendt for sine flotte strande, som der i øvrigt er mange af. Det er ikke kun strandene, som tillokker turisterne, men også de naturskønne omgivelser omkring vulkanen er populære. Der er meget at se på øen Lanzarote, og derfor er billeje i Lanzarote en stigende forretning.

Turisterne som besøger Lanzarote er i høj grad blevet mere bevægelsesglade, og derfor er billeje på Lanzarote vokset i stor stil. Trafikken er den velkendte spanske trafik, men jo længere man kommer ud på ”landet” eller væk fra de store spanske byer, så ændrer trafikken sig også. Husk dog altid at holde en god afstand til biler, når du kører på Lanzarote. Udover det, så er trafikreglerne stort set ens med dem i Danmark. Du kan jo desuden også glæde dig til alle de seværdigheder, som du kan se når du har fået klaret billeje på Lanzarote.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder og biludlejning på Lanzarote

Som førnævnt, så er biludlejning i Lanzarote en stigende forretning, og det er en god ide med billeje på Lanzarote. Der er mange ting man kan se på øen, og hvis man skal have det hele med på den billigste måde, så er billeje på øen det letteste. Transport med andre metoder begrænser din ferie i form af rejsetider, så en ferie kan sagtens være stressende hvis man skal overholde tidsplaner.

Lej derfor en bil og undgå stress og nyd den flotte ø Lanzarote. Du bestemmer helt hvilke attraktioner du vil se på, og hvilken del af den flotte natur du gerne vil opleve på øen. Billeje på Lanzarote er både billigt, men også nemt.

Lanzarote er en del af de Canariske Øer, og den fjerdestørste af disse. Ligesom de øvrige øer i denne øgruppe, er Lanzarote utrolig turistvenlig på mange områder, og vil man have fuld udbytte af sit ophold på øen, bør man bestille billeje på Lanzarote til sin ferie.

Leje af bil på Lanzarote

Rundt omkring på Lanzarote ligger der parker og naturreservater, som man nemt kommer til i sin udlejningsbil. Timanfaya Nationalpark er en af de mest interessante, hvor I kan gå på opdagelse i det vulkanske landskab, der er opstået på området i løbet af årene.

Lej en bil på Lanzarote med Billeje.info. Der er masser af gode grunde til at bestille biludlejning på Lanzarote, og bestiller I billeje fra Lanzarote lufthavn, kommer I nemt til ferielejlighed eller hotel.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil på Lanzarote, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Oplev Lanzarote med lejebil

Lanzarote er en spændende ø at besøge med billeje, og der er garanteret masser af seværdigheder, der er spændende for hele familien. For eksempel kan I køre en tur til Museo de Cataceos, som er et museum for delfiner og hvaler. Som mange andre øer, er Lanzarote et paradis for folk, der er til vandsport. Er man interesseret i at vide mere om Lanzarotes historie, kan man besøge Agricola museet, som fortæller historen om øens første beboere.

Find den billigste lejebil på Lanzarote Find Billeje her --> Sammenlign priser her