Billeje i Arrecife på Lanzarote

Arrecife er hovedstaden på øen Lanzarote, og den har over 50 tusind indbyggere. Arrecife er byen, som mange turister besøger når de ankommer til den kanariske ø Lanzarote. Arrecife byder på flotte strande og en rig kultur, som absolut er værd at høre mere om. Det er en historisk by, og lokalbefolkningen er stolte af deres historie og ikke mindst deres by.

Sightseeing i Arrecife

Der er som sagt mange attraktioner, som er nævneværdige at se på øen Lanzarote. Vulkanlandskabet omkring vulkanen Timanfaya er virkelig berømt. Første del af Star Wars filmene er optaget her, også den populære film Abernes planet siges at være optaget på planeten. Det er selvfølgelig ikke hele filmen, men nogle scener som er optaget der. Det er dette fantastiske ”månelandskab” omkring vulkanen, som er så eftertragtet. Disse steder skal simpelthen besøges, så har du lejet en bil i Arrecife, så kan du komme ud til de vigtigste og populæreste seværdigheder ret hurtigt.

Arrecife er placeret i den østlige del af øen, men til gengæld så er den ret centreret. Derfor er der en rimelig kort afstand til alle dele af øen, så det bedste er at leje bilen i Arrecife. Ting som du skal besøge i Arrecife er Playa Reducto. Playa Reducto er stranden og er rimelig berømt på øen, den ligger nær Arrecife. Castillo de San Jose er også en attraktion som skal ses, når man besøger Arrecife og Lanzarote. Castillo de San Jose er et gammelt fort, som nu benyttes til kunstværker. Det er fra 1700 tallet og er et af de store historiske attraktioner i Arrecife.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder og billeje i Arrecife

Når du ankommer til Lanzarote lufthavn, så er der 4 kilometer til hovedstaden Arrecife. Det er derfor ikke en særlig lang tur, som du godt kan tage med bussen eller taxa. Billeje i Arrecife er dog meget populært, og hvis du har lejet en bil i Arrecife, så er det et rigtig godt valg, da billeje i Arrecife kan give dig endnu flere oplevelser.

Billeje i Arrecife er ikke særlig dyrt, og hvis du vil udforske den smukke ø Lanzarote, så er billeje et optimalt valg. Du kan komme langt omkring, og se attraktionerne på øen meget hurtigere, end hvis du skulle transportere dig selv og familien med bus eller taxa. Det er også billigere i længden, hvis man benytter sig af billeje i Arrecife frem for, at tage en taxa.

Skal du besøge alle de førnævnte attraktioner, så kommer du hurtigst og lettest til dem via en bil. Billeje i Arrecife er billigt, men også praktisk. Husk at leje bilen inden du tager af sted, så er bilen klar når du ankommer. Dermed bliver billeje i Arrecife også billigere og mere praktisk for dig som turist.

Find den billigste lejebil i Arrecife Find Billeje her --> Sammenlign priser her