Billeje i Costa Teguise

Bestil din billeje i Costa Teguise og oplev den smukke kanariske by og øen Lanzarote med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre kanariske vine og fiskeretter til gode priser og store historiske og kulturelle seværdigheder på den spanske ferieø, der i flere årtier har været et populært rejsemål blandt skandinaver.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Costa Teguise og Lanzarote i dit helt eget tempo.

Costa Teguise

Stranden Playa del Jabillo i Costa Teguise. Foto-kredit: Frank Vincentz. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Information om Costa Teguise

Costa Teguise, som ligger blot 10 minutter kørsel nord for Lanzarotes største by Arrecife på den østlige del af øen, er en moderne, populær ferieby med en håndfuld gode strande, tapasbarer, restauranter og butikker.

Costa Teguise er designet fra bunden som en ferieby, og hotellerne står på rad og række, omend der også stadig er tomme byggegrunde. Den største attraktion, som trækker mange besøgende til Costa Teguise, er naturligvis strandene. De fine sandstrande inkluderer for eksempel Playa Bastian, som især er et populært valg blandt børnefamilier, mens den mere åbne strand Playa Cucharas er den foretrukne blandt windsurferne. Området er også kendt som et af de bedste steder at dykke på Lanzarote.

Vil du ikke kun dase på stranden i ferien, men også opleve nogle af de andre seværdigheder og attraktioner på Lanzarote, er Costa Teguise et godt udgangspunkt for udflugter med billeje. Det er for eksempel oplagt at besøge parker såsom Timanfaya National Park, hvor du kan udforske Lanzarotes vulkanske oprindelse.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Costa Teguise

Det store internationale biludlejningsfirma Avis har kontor i Costa Teguise, foruden en række lokale biludlejningsfirmaer (såsom Cicar, Avia og Orlando), og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Costa Teguise og Lanzarote. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Costa Teguise online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den kanariske perle.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Costa Teguise, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er ingen lufthavn i Costa Teguise, men der er ikke langt til den nærmeste lufthavn, idet Lanzarotes store internationale lufthavn kun ligger omkring 35 kilometer fra byen. Du kan læse mere om billeje i Lanzarotes Lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Costa Teguise

Der findes mange interessante og seværdige steder på Lanzarote, du kan opleve med en lejebil fra Costa Teguise. Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Costa Teguise, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand.

  • Playa Blanca (ca. 47 km)
  • El Golfo (ca. 48 km)
  • La Santa (ca. 30 km)
  • Arrecife (ca. 9 km)
  • Orzola (ca. 33 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Lanzarotes turisme her.

Find den billigste lejebil i Costa Teguise Find Billeje her --> Sammenlign priser her