Billeje i Playa Blanca

Bestil din billeje i Playa Blanca og oplev den smukke kanariske by og øen Lanzarote med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre kanariske vine og fiskeretter til gode priser og store historiske og kulturelle seværdigheder på den spanske ferieø, der i flere årtier har været et populært rejsemål blandt skandinaver.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Playa Blanca og Lanzarote i dit helt eget tempo.

Playa Blanca

Playa Blancas strandpromenade og strand. Foto-kredit: Jahunteruk. Uploadet under licensen Public domain

Information om Playa Blanca

Playa Blanca ligger på sydspidsen af Lanzarote, ca. 38 kilometer fra øens hovedstad Arrecife. Byen tiltrækker især familier og par, der ønsker en ferie i en rolig atmosfære. Derudover er feriebyen kendt for skønne strande og en lang, hyggelig strandpromenade, hvor der ligger mange restauranter med lækre nyfangen fisk på menuen.

Få kilometer fra Playa Blanca ligger Papagayo-strandene, der er kendt som Lanzarotes bedste med hvidt sand og krystalklare vande. Strandene er dog langt fra det eneste interessante udflugtsmål fra Playa Blanca. Har du en lejebil til rådighed i ferien, byder Lanzarote på masser af spændende seværdigheder og attraktioner. Det er for eksempel en stor oplevelse for de fleste at udforske øens vulkanske seværdigheder såsom lavatunnellerne, Cueva de los Verdes, og lavalandskabet i nationalparken Timanfaya.

Lanzarote er ikke større end at du med billeje kan komme omkring til de fleste byer og seværdigheder i løbet af din ferie, og der er gode muligheder for at få en lejebil billigt.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Playa Blanca

Det store internationale biludlejningsfirma Avis har kontor i Playa Blanca, foruden en række lokale biludlejningsfirmaer (såsom Cicar, Avia og Cabrera), og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Playa Blanca og Lanzarote. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Playa Blanca online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den kanariske perle.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Playa Blanca, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er ingen lufthavn i Playa Blanca, men der er ikke langt til den nærmeste lufthavn, idet Lanzarotes store internationale lufthavn kun ligger omkring 33 kilometer fra byen. Du kan læse mere om billeje i Lanzarotes Lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Playa Blanca

Der findes mange interessante og seværdige steder på Lanzarote, du kan opleve med en lejebil fra Playa Blanca. Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Playa Blanca, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand.

  • Costa Teguise (ca. 47 km)
  • El Golfo (ca. 18 km)
  • La Santa (ca. 36 km)
  • Arrecife (ca. 38 km)
  • Orzola (ca. 73 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Lanzarotes turisme her.

Find den billigste lejebil i Playa Blanca Find Billeje her --> Sammenlign priser her