Billeje i Puerto Del Carmen

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Puerto Del Carmen. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Puerto Del Carmen, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje i Puerto Del Carmen på Lanzarote fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Puerto Del Carmen

Puerto Del Carmen. Foto: Terry Whalebone, Creative Commons.

Puerto Del Carmen

Puerto Del Carmen modtager størstedelen af den mere end én millioner besøgende Lanzarote får årligt. Oprindeligt var på Puerto Del Carmen en lille fiskeby, men i dag udgør turisme størstedelen af byens økonomi.

At Puerto Del Carmen har udviklet sig til et populært rejsemål skyldes til dels byens beliggenhed kun 10 kilometer fra Lanzarote Lufthavn. Men derudover er det de flotte, brede sandstrande, et bredt udvalg af hoteller, restauranter og et livligt natteliv, som får ferierejsende fra hele Europa til at samles her. Trods udviklingen mod en moderne ferieby med hvad der dertil hører, kan du stadig det gamle havnekvarter nyde en hyggelig atmosfære med gode fiskerestauranter, som serverer lokale delikatesser.

Bestiller du billeje, er Puerto Del Carmen også et godt udgangspunkt for at udforske Lanzarote på dagsudflugter. Vil du opleve Lanzarotes mest unikke seværdigheder, som vidner om den kanariske øs vulkanske oprindelse, kan det blandt andet anbefales at køre en tur til nationalparken Timanfaya, lavatunnellerne Cueva de los Verdes og den smaragdgrønne lagune El Golfo.

Mangler du inspiration til en ferie med billeje på Lanzarote? Så tag et kig på vores blog, hvor vi skriver om oplevelser med billeje og giver tips til at finde den billigste lejebil.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Puerto Del Carmen

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Puerto Del Carmen blandt Lanzarotes mange biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Puerto Del Carmen Find Billeje her --> Sammenlign priser her