Billeje i Baskerlandet

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Baskerlandet. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Baskerlandet, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Baskerlandet

Baskerlandets grønne landskab. Foto: An13sa, GNU Free Documentation License.

Generelle informationer om Baskerlandet

I Spanien består Baskerlandet, País Vasco, officielt af provinserne Vizcaya, Guipúzcoa og Álava. De baskiske separatister betragter dog også naboregionen Navarra som en del af Baskerlandet.

Der er endnu ikke udpeget en egentlig regionshovedstad i Baskerlandet, men målt på indbyggere er Bilbao størst (ca. 350.000 indbyggere). Regionens parlament, regering og premierministerens residens ligger dog i Vitoria-Gasteiz i Álava-provinsen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Den selvstyrende region, som har sin egen kultur og eget sprog, er et spændende rejsemål både for natur- og kulturelskere. Langs kysten kan du nyde hyggelige fiskerbyer og små sandstrande, mens du længere inde i landet kan tage på eventyr i smukke grønne landskaber med gamle landsbyer.

Baskerlandets mest berømte attraktion er nok det spændende Guggenheim-museum i Bilbao, ligesom den internationale, årlige filmfestival i San Sebastián har sat regionen på verdenskortet.

Skal du have stillet sulten, bør du prøve de berømte baskiske småretter, pinchos. Disse fristende delikatesser serveres traditionelt på regionens mange barer og hyggelige taverner. Pinchos der normalt fremstilles af lokale råvarer, findes i mange variater, så du helt sikkert kan finde mange, der falder i din smag.

Billigste billeje i Baskerlandet

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Baskerlandet fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, gratis afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Baskerlandet som for eksempel en kilometerbegrænsning. Læs derfor altid lejebetingelserne godt igennem før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte det filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Baskerlandet, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra udvalgte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Baskerlandet Find Billeje her --> Sammenlign priser her