Billeje i Bilbao

Bestil din billeje i Bilbao og oplev den største by i Baskerlandet i det nordlige Spanien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig berømte baskiske vine og madtraditioner til rimelige priser, et af Spaniens mest berømte havneområder, en rig og farverig historie, masser af smuk natur og store kulturelle seværdigheder, såsom det verdensberømte Guggenheim-museum, i – og omkring – den baskiske storby.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Bilbao, Baskerlandet og det nordlige Spanien i dit helt eget tempo.

Guggenheim-museet i Bilbao

Guggenheim-museet i Bilbao. Foto-kredit: alyssa BLACK. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0

Information om Bilbao

Bilbao er den største by i provinsen Vizcaya og i Baskerlandet som helhed og den tiende-største by i Spanien med en befolkning på omkring 350.000, mens det samlede metropole område har omkring 1 million indbyggere.

Byen ligger ca. 16 kilometer syd for Biscaya-bugten i den nordligste del af Spanien, kun omkring 120 kilometer fra den franske grænse. Byen er omgivet af to mindre bjergkæder med en gennemsnitlig højde på 400 meter, der sammen med Biscayabugtens vejrsystemer sætter sit præg på byens klima. Biscayea-bugtens hyppige lavtrykssystemer bringer mild luft med sig og modererer byens sommertemperaturer, så byen – efter iberiske standarder – har forholdsvis kølige og friske somre og megen nedbør.

Byen er mest kendt for sin historiske havn (der er en af Spaniens største), sin børs (der er én ud af Spaniens fire børser), dens rige gastronomiske traditioner (der har vundet den adskillige internationale gastronomiske priser), og sine store kulturelle seværdigheder, såsom det verdensberømte Guggenheim-museum.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Bilbao

Flere af de mest almindelige og største biludlejningsfirmaer har kontor i centrum af Bilbao, såsom Sixt, Hertz, Europcar, Budget og Avis, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferierejse eller forretningsrejse til Bilbao og Baskerlandet. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Bilbao online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den baskiske metropol.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Bilbao, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Billeje i Bilbao lufthavn

Hvis du flyver til Bilbao lufthavn, kan der være store fordele forbundet med at bestille din lejebil på forhånd til afhentning i lufthavnen, så du hurtigt og nemt kan bevæge dig videre til Bilbao by, der kun ligger omkring 13 kilometer fra lufthavnen. Du kan læse mere om bestilling af billeje i Bilbao lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Bilbao

Blandt de mest populære seværdigheder og oplevelser, som du kan opleve med en lejebil fra Bilbao, er naturligvis først og fremmest byens egne attraktioner, såsom Guggenheim-museet, Bilbao katedral, Museo de Bellas Artes (kunstmuseum), Plaza Berria, Mercado de la Ribera, Museo Arqueológico, Etnográfico e Histórico Vasco – og mange, mange flere.

Men der findes også mange andre seværdige steder, du kan opleve i Baskerlandet og det nordlige Spanien med en lejebil fra Bilbao inden for en overskuelig afstand af byen. Her nævnes nogle af de største byer og attraktioner, du kan nå inden for en rimelig køreafstand:

  • Vitoria-Gasteiz (omkring 65 kilometer)
  • San Sebastian (omkring 102 kilometer)
  • Santander (omkring 100 kilometer)
  • Nationalparken Picos de Europa (omkring 187 kilometer)
  • Burgos (omkring 194 kilometer)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Baskerlandets turistkontor her.

Læs mere om billeje i Baskerlandet her.

Find den billigste lejebil i Bilbao Find Billeje her --> Sammenlign priser her