Billeje i Bilbao Lufthavn

Hvis du skal besøge Baskerlandet og lander i Bilbao Lufthavn (BIO), får du sandsynligvis brug for at leje en bil til at komme videre til din destination. Det er nemt at sørge for, at en god og billig lejebil står klar ved ankomsten til Bilbao Lufthavn og alle de største billejefirmaer har udlevering her.

Bilbaos internationale lufthavn ligger 12 kilometer fra centrum af Bilbao og forbindelsen med vej til byen er særdeles god, med tydelig skiltning, så det er en fornøjelse, når du sidder i din lejebil i lufthavnen og skal starte på din ferie i Nordspanien. Den bedste løsning er at bestille bilen på forhånd gennem Billeje.info. Vi gennemsøger automatisk alle de internationale og lokale biludlejningsfirmaer, der lejer biler ud i Bilbao Lufthavn, og finder på den måde det bedste tilbud til dig.

Bilbao – Storbyen i nord

Bilbao ligger i Baskerlandet og er den vigtigste by i området, som er delvist selvstyrende. I selve byen er Guggenheim-museet den vigtigste seværdighed, men de fleste oplevelser ligger uden for byen. Fra Bilbao har du med en bil lejet gennem Billeje.info nem adgang til hele den centrale del af Nordspanien.

Tag lejebilen til den nærliggende by Guernica y Loma, der inspirerede Picasso til et billede af samme navn. Den ligger kun 15 kilometer fra Bilbao.

Naturen i Baskerlandet er mere frodig og grøn end den, man finder, længere sydpå i landet og vejene er nok også en tand bedre. Det er en fornøjelse at køre rundt i den kuprede natur. Den berømte spanske by Pamplona, hvor tyreløbet hvert år finder sted gennem byens gader, ligger inden for komfortabel køreafstand, og man bør absolut besøge denne flotte by.

Tag bilen ud til kysten

Bilbao ligger under 20 kilometer fra Spaniens nordlige Atlanterhavskyst, så med en bil lejet gennem Billeje.info, er det ingen sag at komme på stranden eller ud til de fantastiske surfsteder i regionen. Fra den travle havn nordvest for bykernen kan man endda tage en færge på tværs af Biscayen til Portsmouth i England.

Byen er blandt andet kendt for sine mange museer og teatre, der huser mange kendte kunstværker. Derfor tiltrækker Bilbao – på trods af sin begrænsede størrelse – masser af turister, der er kunst- og kulturinteresserede.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Steder du kan besøge med billeje i Bilbao lufthavn

Guggenheim i Bilbao. Foto: Georges Jansoone

Der er dog også mange strande i Bilbao, da den ligger ved vandet(Atlanterhavet). Hvis du bevæger dig lidt væk fra Bilbao, og tager til bydelen Getxo, så kan du finde en imponerende strandpromenade. Du kan også se på de flotte villaer og huse, som tilhører den rige del af indbyggerne i Bilbao. Der er nemlig op mod 375 tusind indbyggere i Bilbao, men næsten 1 million mennesker bor i forstæderne til Bilbao.

Har du lyst til at se mere af Bilbao eller de omkringliggende seværdigheder, så kan det anbefales at du besøger bjergene og grotterne, som ligger ca. en endags-tur fra Bilbao. Det er virkelig et besøg værd, hvis du også vil opleve de naturskønne omgivelser omkring Bilbao. Det kan dog være fordelagtigt at leje en bil, hvis man har tænkt sig at komme lidt uden for byen.

Nyere terminal

Lufthavnen i Bilbao hedder Bilbao Lufthavn (BIO). Det er en meget flot lufthavn, som fik en ny terminal i år 2000. Den ligger ca. 12 kilometer fra Bilbao, så det er ikke en særlig stor afstand til byen. Du kan bruge flere forskellige former for transport, heriblandt busser, taxaer og biler.

Hvis du vil besøge mange af de berømte steder i Bilbao, så kan transport via bus ikke anbefales, da du er bundet til bussernes rejseplaner, og din ferie vil derfor hurtigt blive et tidsmæssigt rod. Taxaer kan godt bruges, men hvis du skal besøge mange steder, så kræver det et stort kapital, da det hurtigt kan blive dyrt at benytte taxaer.

Billeje i Bilbao lufthavn

Billeje i Bilbao lufthavn kan anbefales, da der er mange flotte ting man kan se i Bilbao og de omkringliggende områder. Billeje i Bilbao lufthavn er både billigt, men også praktisk med billeje i Bilbao lufthavn. Du kan finde de store internationale biludlejningsfirmaer i lufthavnen, men også et spansk lokalt biludlejningsbureau er til at finde i lufthavnen.

Et godt tip er at benytte det effektive filter i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Bilbao lufthavn, som passer bedst til dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Det bedste er at leje bilen inden man ankommer til Bilbao, da det er nemmest. Du kan faktisk allerede nu gøre alt klar vedrørende billeje i Bilbao. Du får bilnøglerne i lufthavnen, og din bil står klar udenfor lufthavnen. Du skal ikke tænke på at finde et biludlejningsfirma, da alt er klar. Du kan bogstavelig talt bare hoppe ind i din lejede bil og køre til dit hotel eller hvilken som helst ønskede destination.

Find den billigste lejebil i Bilbao Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her