Billeje i San Sebastian

San Sebastian er den by i Spanien, som ligger i den nordlige del. San Sebastian ligger desuden ved Biscaya bugten og har omkring 180 tusind indbyggere. Provinsen Guipuzcoa har San Sebastian som hovedstad. Byen er et virkelig populært turiststed, da der kommer turister fra hele verden. Mange af turisterne kommer for at nyde vejret og gå i vandet.

Sightseeing i San Sebastian

Byen San Sebastian er en fantastisk by. Du kan finde alt hvad hjertet begærer i denne by. Alt fra kulturelle seværdigheder til moderne bygninger og shoppingcentre. Uanset hvor du bevæger dig, så skal du nok finde noget spændende i San Sebastian. Dette skyldes som sagt, at der er så mange smukke ting i byen. Stranden i byen er også fantastisk flot, og det er blandt andet bugten der gør, at San Sebastian ser legendarisk ud.

Det bjergrige landskab, som byen er omgivet af, er også meget flot. Du kan blandt andet tage på tur op i bjergene og nyde det smukke syn ud over San Sebastian. Det er en flot by, og historien og kulturen bag byen er mindst ligeså flot.

De mange kirker er altid en populær turistattraktion, og du kan blandt andet se San Sebastians Katedral, som blev bygget i 1897. Katedralen er godt og vel 90 meter høj, og har en kapacitet på 4000 mennesker. Det er et mesterværk i sig selv, og er kun en af de mange kulturelle seværdigheder, der kan opleves i San Sebastian.

Hvis du vil have mest mulig ud af din ferie i San Sebastian, så anbefaler vi på det kraftigste at du lejer en bil. Billeje i San Sebastian er ikke svært, men det er uhyre praktisk. Der er så mange flotte steder man kan se i San Sebastian, at busser og taxaer hurtigt bliver en stressende affære.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder og billeje i San Sebastian

Når man er på ferie, så vil man gerne have frihed. Med billeje i San Sebastian får du fri bevægelse og du kan tage hen til dit ønskede bestemmelsessted meget hurtigt. Husk at leje en bil med fri kilometer, da du med garanti vil køre ud til alle de flotte steder i San Sebastian og omegn.

Husk at du kan klare alt billeje i San Sebastian fra Danmark. Du behøver ikke at bruge mere tid på at planlægge ferien, da du bare skal nyde den, hvis du altså klarer billeje i San Sebastian fra Danmark.

Du kan få bilen enten i lufthavnen eller i San Sebastian, og dit eneste job er derfor at køre rundt og opleve de mange flotte steder i San Sebastian.

Find den billigste lejebil i San Sebastian Find Billeje her --> Sammenlign priser her