Billeje i Vitoria

Bestil din billeje i Vitoria og oplev Baskerlandets de facto hovedstad i det nordlige Spanien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig berømte baskiske vine og madtraditioner til rimelige priser, en rig og farverig historie, masser af smuk natur og store kulturelle og historiske oplevelser i den baskiske storby.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Vitoria, Baskerlandet og det nordlige Spanien i dit helt eget tempo.

Vitoria

Vitorias hyggelige gader. Foto-kredit: Basotxerri. Oploadet under licensen CC BY-SA 4.0

Information om Vitoria

Vitoria, som også kaldes Vitoria-Gasteiz, ligger i det nordlige Spanien i den selvstyrende region Baskerlandet. Vitoria er de facto hovedstad i regionen og huser blandt andet parlamentet, regeringsbygningen og premierministerens officielle residens.

Det er dog ikke kun for Baskerlandets administration, at Vitoria spiller en vigtig rolle. Byen er også kendt for sit mangefacetterede kulturliv, sine mange uddannelsesinstitutioner og en fantastisk gastronomi. Byen er også vært for adskillige festivaler i løbet af året – heriblandt to musikfestivaler.

Grundlagt i 1181 har Vitoria en rig historie, og byens gamle kvarterer har nogle af regionens bedst bevarede pladser og middelaldergader. Udover mange gamle, smukke bygninger og kirker har Vitoria som en af få byer hele to katedraler.

Der er gode vejforbindelser fra Vitoria til resten af Baskerlandet, ligesom du takket være motorvejsforbindelsen også nemt kan køre til Bilbao (62 km), Pamplona (99 km) og Madrid (360 km).

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Vitoria

Flere af de mest almindelige og største biludlejningsfirmaer har kontor i centrum af Vitoria, såsom Hertz, Europcar, Budget, Enterprise og Avis, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferierejse eller forretningsrejse til Vitoria og Baskerlandet. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Vitoria online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den baskiske metropol.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Vitoria, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er flere lufthavne i nærheden af byen Vitoria, herunder byens egen lufthavn, der ligger ca. 8 kilometer uden for byens centrum. Pt er det kun ryanair, der har kommercielle flyvninger fra lufthavnen. Andre nærliggende lufthavne er Bilbao Lufthavn, ca. 80 km fra byen, og Santander Lufthavn, ca. 160 km fra byen. Du kan læse mere om billeje i Bilbao lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Vitoria

Der findes også mange seværdige steder, du kan opleve i Baskerlandet og det nordlige Spanien med en lejebil fra Vitoria inden for en overskuelig afstand af byen. Her nævnes nogle af de største byer og attraktioner, du kan nå inden for en rimelig køreafstand:

  • Bilbao (ca. 62 km)
  • Pamplona (ca. 99 km)
  • Logroño (ca. 66 km)
  • Miranda de Ebro (ca. 39 km)
  • Estella (ca. 71 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Baskerlandets turistkontor her.

Læs mere om billeje i Baskerlandet her.

Find den billigste lejebil i Vitoria Find Billeje her --> Sammenlign priser her