Billeje i Irun

Velkommen til vores bulleje guide med information og gode råd om biludlejning i Irun, Spanien. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Irun, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Kirke i Irun

Kirke i Irun. Foto: Josu Goñi Etxabe.

Generelle informationer om Irun

Irun ligger i Baskerlandet ved Bidasoa-floden på grænsen til Frankrig. Beliggenheden har gjort til Irun til en vigtig del af regionens infrastruktur. Der er ikke langt fra Irun til nærmeste grænsepost og byen udgør derfor et godt udgangspunkt for både rejser videre langs den spanske nordkyst og nordpå ind i Frankrig.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Seværdigheder

Irun fremstår generelt som en moderne by, men her og der finder man dog spor af fortiden i form af blandt andet kirken Santa María del Juncal, der stammer fra det 16. århundrede.

Kulturelt er Irun også en levende by med adskillige tilbagevendende festivaler. Der er desuden et bredt udvalg af aktivitetsmuligheder i og omkring byen som for eksempel golf, ridning og kanosejlads.

Billigste billeje i Irun

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Irun fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Irun Find Billeje her --> Sammenlign priser her