Billeje i Extremadura

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i regionen Extremadura. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Extremadura, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Det romerske teater i Mérida

Det romerske teater i Mérida. Foto: Juan Antonio F. Segal, Creative Commons.

Generelle informationer om Extremadura

Extremadura i det vestlige Spanien er en region, hvor du både kan opleve flot, varieret natur og spændende arkæologiske områder.

Landbruget i Extremadura er blandt andet kendt for avl af den specielle griserace, som lægger navn til regionens populære skinke, Dehesa de Extremadura. Ligeledes opdrættes der flere steder endnu kamptyre. Turismen spiller dog en stadig større rolle for regionens økonomi.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

UNESCO har udnævnt flere steder i Extremadura til verdensarv. I regionens hovedstad Mérida er det for eksempel et must at opleve det romerske teater med plads til 3.000 tilskuere, der blev bygget for over 2.000 år siden. I Cáceres er trækplasteret den gamle bydel og klostret Santa María de Guadalupe i udkanten af byen.

Er du naturinteresseret, bør du besøge Monfragüe Nationalparken og Jerte-dalen, hvor der blandt andet er gode betingelser for fuglekiggeri.

Billigste billeje i Extremadura

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Extremadura fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Extremadura som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne godt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Extremadura, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Extremadura Find Billeje her --> Sammenlign priser her