Badajoz billeje

Badajoz er hovedstaden i provinsen Badajoz, som er beliggende i det sydvestlige Spanien. Byen ligger ved floden Guadiana, og ligger ca. 7 km fra grænsen til Portugal. På grund af den nærhed er der en masse handel mellem Spanien og Portugal i dette område. Byen blev nævnt i romerske kilder, men byen som vi kender i dag, blev grundlagt omkring år 875. Befolkning i kommunen er på ca. 140.000 (2007).

Flere og flere turister besøger området omkring Badajoz, og her kan du nyde natur, kultur og historie. Arabiske Alcazaba er en fæstning, som er en af de bedst bevarede, med flere tårne og en mur omkring den gamle borg. I den gamle bydel kan du også se historiske monumenter, herunder La Puerta de Palmas, som har to tårne i den tidligere port fra 1500 tallet, der dominerer den gamle bydel. Derudover kan du besøge kirker, katedraler og museer.

Badajoz lufthavn ligger ca. 15 km fra byen.

Her på Billeje.info kan I leje en bil i Badajoz i det vestlige Spanien. Med en lejebil i Badajoz, kommer I nemt rundt i området på egen hånd, og I får mulighed for også at tage et smut over grænsen og besøge Portugal, som kun ligger en relativt kort køretur fra Badajoz.

Udlejning af bil i Badajoz

Det er altid en god idé at bestille biludlejning i Badajoz til sin ferie, hvis man ønsker at have frihed til at køre hvorhen I vil. Bestiller I billeje i Badajoz Lufthavn hjemmefra, kan I hente jeres lejede bil lige når I ankommer til lufthavnen, og køre til jeres feriebolig nemt og hurtigt.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Bestil billeje i Badajoz

Badajoz er en rigtig spændende og flot by at opleve med billeje. Byen byder på mange flotte bygninger, som for eksempel Badajoz katedralen, som helt sikkert er værd at benytte sin udlejningsbil til at komme ud og se, ligesom turister, der besøger byen også bør køre ud og se Alcazaba, som er en mindre fæstning, der blev bygget helt tilbage i det 9. og igen i det 12. århundrede.

Bestiller I leje af bil i Badajoz, kan I også køre en tur til Portugal, som byen grænser op til. Langt de fleste car rental firmaer tillader nemlig, at man kører hvorhen man vil, og at man kan aflevere bilen et andet sted end hvor man hentede den.

Find den billigste lejebil i Badajoz Find Billeje her --> Sammenlign priser her