Billeje i Badajoz Lufthavn

Bestil din billeje i Badajoz Lufthavn og oplev den charmerende spanske by og regionen Extremadura med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækker spansk vin og gastronomi til rimelige priser, smuk natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i Badajoz og regionen Extremadura.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Badajoz og dens omgivelser i dit helt eget tempo.

Bajadoz Lufthavn

Bajadoz Lufthavn set udefra. Foto-kredit: JulioCorrales. Oploadet under licensen CC BY-SA 4.0

Information om Badajoz Lufthavn

Badajoz Lufthavn bærer det officielle spanske navn Aeropuerto de Badajoz og har lufthavnskoden  BJZ. Lufthavnen ligger på adressen Ctra. Badajoz-Balboa, s/n, 06195 Badajoz, ca. 18 kilometer øst for byen Badajoz og ca. 50 kilometer vest for byen Merida, som er hovedstaden i Extremadura-regionen. Lufthavnen er forbundet med begge byer via Autovía A-5-motorvejen.

Lufthavnen har pt. flyvninger til de spanske storbyer Barcelona og Madrid (samt Tenerife i højsæsonen) med det spanske flyselskab Iberia, samt flyvninger til Palma de Mallorca med Air Europa (også i højsæsonen). Omkring 33.000 passagere benytter sig af lufthavnen hvert år.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Badajoz Lufthavn

Biludlejningsfirmaet OK Rent a Car har udlejningskontor i Badajoz Lufthavn (på niveau 0), og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Badajoz. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Badajoz Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen i Extremadura-regionen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Badajoz Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Badajoz Lufthavn

Der er mange seværdige steder, du kan opleve med en lejebil fra Bajadoz lufthavn, herunder naturligvis først og fremmest selve byen Bajadoz, der ligger omkring 18 kilometer fra lufthavnen og som er berømt for sin mauriske og middelalderlige arkitektur.

Følgende store destinationer ligger alle inden for køre-afstand af Bajadoz lufthavn:

  • Mérida (ca. 50 km)
  • Cáceres (ca. 105 km)
  • Sierra de San Pedro (ca. 75 km)
  • Don Benito (ca. 97 km)
  • Sevilla (ca. 212 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Extremaduras turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Billeje Badajoz Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her