Billeje i Caceres

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Caceres. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Caceres, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Concatedral de Caceres

En af de mange smukke bygninger i Caceres. Foto: Olarcos, Wikimedia.

Generelle informationer om Caceres

Caceres er hovedstad i provinsen af samme navn, som ligger i det østlige Spanien med grænse op mod Portugal. Byens historie går tilbage til år 34 f.v.t., hvor romerne grundlagde den under navnet Norba Caesarina. Det var dog først med maurernes ankomst i det 12. århundrede, at Caceres for alvor blomstrede op og blandt andet i det 15. århundrede kom til at spille en afgørende rolle i “opdagelsen” af Amerika.

Den lange forhistorie under forskellige herredømmer har givet den gamle bydel i Caceres en unik blanding af arkitektoniske stilarter, som blandt andet ses i de mange tårne fra den islamiske periode. Den gamle og meget smukke bydel er da også optaget på UNESCO’s liste over verdensarv.

Det er da også en enestående oplevelse at bevæge sig rundt i de smalle brostensbelagte gader i bydelen, som er omgivet af en delvis intakt arabisk bymur, og hvor der overalt rager tårne og spir op imod himlen. Læg også mærke til de mange storkereder, som ligeledes er blevet et særkende for Caceres.

Caceres er ikke den eneste interessante by i provinsen, hvor for eksempel Plasencia og Hervas bestemt også er besøg værd for den historisk interesserede.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Caceres

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Caceres fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Caceres Find Billeje her --> Sammenlign priser her