Billeje i Plasencia

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Plasencia. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Plasencia, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Catedral de Plasencia

Catedral de Plasencia. Foto: Jesusccastillo, Wikimedia, Creative commons.

Generelle informationer om Plasencia

Plasencia ligger i det vestlige Spanien i regionen Extremadura ved en slyngning i Rio Jerte. Byen har en lang forhistorie og var under først romersk og siden arabisk herredømme frem til det 12. århundrede, hvor Alfonso VIII generobrede den.

Den gamle bydel i Plasencia er omgivet af en bymur fra det netop det 12. århundrede, omend denne mange steder er blevet skjult af eller indbygget i senere bygninger. Du kan dog stadig se flere af murens flotte tårne og porte i dag.

Udover bymuren tæller de historiske seværdigheder i Plasencia blandt andet en romersk akvædukt og Las Catedrales, som er betegnelsen for byens to katedraler, der er bygget i forlængelse af hinanden. Slå eventuelt også et smut forbi Playa Major, byens største plads hvor du engang omugen kan gå på opdagelse på et spændende marked. Pladsen har desuden flere gode caféer og tapasbarer.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Plasencia

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Plasencia fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Plasencia Find Billeje her --> Sammenlign priser her