Billeje på De Baleariske Øer

Velkommen til denne guide om billeje med information og gode råd om biludlejning på De Baleariske Øer i Spanien. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil på De Baleariske Øer, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Strand på Formentera

Strand på Formentera. Foto: Nacho Pintos, Creative Commons.

Generelle informationer om De Baleariske Øer

De Baleariske Øer, som også blot kaldes Balearerne, omfatter Mallorca, Menorca, Formentera, Ibiza, Cabrera og flere mindre øer. Øgruppens hovedstad er Palma de Mallorca.

Traditionelt har befolkningen på De Baleariske Øer levet af landbrug og gør det til dels stadig. Men selvom der stadig produceres blandt andet madler og forskellige citrusfrugter, har turisme for længst overhalet landbruget i beskæftigelse og er langt den vigtigste indtægtskilde for øgruppen i Middelhavet.

Der er lufthavne på Mallorca og Ibiza, de to mest besøgte øer, med direkte forbindelser til mange europæiske byer.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Den spanske øgruppe har siden charterturismens begyndelse været et af de mest populære rejsemål i Middelhavet, og det er ikke så underligt. På De Baleariske Øer finder du både billedskønne landskaber, dejlige strande og festligt natteliv. Kort sagt alt hvad man kan ønske sig af et feriemål.

Drømmer du om en ferie med fred og ro, er Formentera og Menorca oplagte valg, mens du på Malloraca og Ibiza også har mulighed for at kaste dig ud i det spanske natteliv.

Har du en lejebil kan du lettere finde de steder, som stadig er relativt uberørte. På Formentera kan du for eksempel udforske en kyststrækning, som for en stor del er øde. Men også på Mallorca er der gode muligheder for at finde skjulte perler af natur og kultur, som giver dig et indblik i det ægte middelhavsliv.

Billigste billeje på De Baleariske Øer

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje på De Baleariske Øer fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje på De Baleariske Øer som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne godt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil på De Baleariske Øer, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil på De Baleariske Øer Find Billeje her --> Sammenlign priser her