Billeje på Ibiza

Kom nemt rundt med lejebil på Ibiza

Ibiza er mest kendt for at være en ø, hvor tusindvis af unge hver sommer tager til for at holde store fester, men Ibiza har meget mere at byde på, og med biludlejning på Ibiza, kan man komme rundt til nogle af de mere interessante områder for børnefamilier, der er turister på øen.

Når I holder jeres ferie på Ibiza, er det en rigtig god idé at tage sin lejebil ind til selve Ibiza by og opleve den gamle bydel. I kan også tage ud til øens mange solrige sandstrande, der groft sagt er delt ind i to kategorier; dem, hvor der holdes store fester, og dem, hvor der slappes af.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billig biludlejning på Ibiza

Bestil billeje på Ibiza og kom nemt rundt på hele øen i jeres helt eget tempo. Tag for eksempel en tur ud til grotterne, der ligger ved San Miguel på den sydøstlige del af Ibiza.

Der er masser af gode grunde til at leje en bil, når man besøger Ibiza i sin ferie. For familier er det især rart at kunne komme rundt til de forskellige seværdigheder, der findes på øen, og for at komme lidt væk fra det pulserende liv på øens fest-strande.

Ibiza er ikke et navn man hurtigt glemmer. Der har været så meget omtale om øen Ibiza. Du kan måske huske pophittet ”We’re going to Ibiza” fra popgruppen Venga Boys. Film og TV-serier har også tit beskrevet og vist Ibiza, da det er en festby ud over alle grænser.

Ibiza er en af de Baleariske øer, som er en af de spanske øgrupper i middelhavet. De to store byer på Ibiza hedder Ibiza By og San Antonio. Der er selvfølgelig flere byer på Ibiza, men Ibiza By og San Antonio er de byer som turisterne ofte færdes i.

Sightseeing på Ibiza

Øen Ibiza er især kendt for sine fester og farver. Øen bliver besøgt af rigtig mange unge turister hvert år, men der er skam også plads til familien. Er du derimod ung og gerne vil have en festlig ferie, så er Ibiza et fantastisk godt valg. Festen slutter nemlig aldrig på Ibiza, og det er der en god grund til. Folk er altid i festhumør og alle de glade mennesker du møder på Ibiza, får dig i festhumør 24 timer i døgnet. Det er et sandt fest paradis for unge. Familien kan dog stadig nyde de flotte strande og den hyggelige atmosfære inde i byerne.

Der er rigtig mange strande på Ibiza, og den ene strand er flottere end den anden. Shopping er også meget populært på øen, og du kan finde det ene mærkevare efter det andet, så der er nok at se til på øen. Der er også en masse barer, diskoteker, cafeer og andet lir til alle aldre. Dog er der hovedsageligt unge turister, som kan ses i gadebilledet.

Transportmuligheder og billeje på Ibiza

Når du skal transporteres rundt på øen, så er der mange lokal busser. Du kan selvfølgelig også leje en bil, som kør det enkelt at køre fra strand til strand, eller by til by. Ved billeje på Ibiza kan du hurtigt komme fra det ene sted til det andet, og det går langt hurtigere med bil end med offentlig transport.

Billeje på Ibiza kan gøres hurtigt og enkelt, da der er mange biludlejningsfirmaer på Ibiza. Der er nogle lokale, men de store internationale biludlejningskæder findes også på Ibiza, så du kan med garanti finde nogle trofaste og troværdige biludlejningsfirmaer.

Hvis du vil nyde smukke omgivelser, og de smukke mennesker på Ibiza, så er det en god ide med billeje på Ibiza. Det anbefales at du lejer bilen inden du rejser til Ibiza, da du kan få din bil allerede når du lander på Ibiza. Dermed bliver billeje på Ibiza meget lettere for både dig selv og dem du rejser med.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil på Ibiza, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil på Ibiza Find Billeje her --> Sammenlign priser her