Billeje i Playa Portinatx

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Playa Portinatx på Ibiza. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Playa Portinatx, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Playa Portinatx

Playa Portinatx. Foto: sky_hlv Creative Commons.

Generelt om Playa Portinatx

Playa Portinatx som ligger på det nordligste Ibiza, er efter manges mening en af øens smukkeste badebyer. Her kan du nyde godt af tre strande, som alle er velforsynet med liggestole, livreddere og ikke mindst krystalklart havvand. Mange kommer da også hertil for at snorkle eller dykke.

Ibiza er kendt for store club-fester med tusindvis af festdeltagere. Den slags finder du ikke noget af i Playa Portinatx, hvor der ganske vist er et natteliv, men i højere grad hersker en tilbagelænet atmosfære. De fleste kommer her for at slappe af ved vandet, ikke for at feste.

Der er flere gode vandrestier i området, hvis du ikke vil ligge og dase på stranden hele dagen. Gå for eksempel en tur op til fyrtårnet, som er det højest beliggende på De Baleriske Øer. Efter en aktiv dag kan du med god samvittighed stille sulten på en af områdets gode restauranter, hvor friske fisk er en specialitet.

Vil du udforske andre byer og seværdigheder på Ibiza, har du i Playa Portinatx en god base. Med billeje er det herfra nemt at komme rundt til alle dele af øen, og du kan tage oplevelserne i dit helt eget tempo uden at bekymre dig om køreplaner.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Playa Portinatx

I søgemaskinen ovenfor finder du nemt den billigste billeje i Playa Portinatx fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Playa Portinatx som for eksempel en kilometerbegrænsning. Sørg derfor for altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Playa Portinatx, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Playa Portinatx Find Billeje her --> Sammenlign priser her