Billeje i Ibiza Lufthavn

Ibiza byder på meget mere end fest, hvis du har en lejet bil at komme rundt med. Foto: Forbfruit

Vi sammenligner både lokale og internationale biludlejningsfirmaer og finder det bedste og billigste tilbud til dig på lejebiler i Ibiza Lufthavn. Bestil gennem Billeje.info på forhånd og undgå spildtid på ferien.

Ibiza Lufthavn ligger cirka 7 kilometer fra øens største by, der også hedder Ibiza. Der er en motorvej fra lufthavnen til byen.

Ibiza har ry som en fest-ø, og der er helt sikkert noget om sagen, men øen har meget mere end et godt natteliv at byde på. For eksempel godt vejr og et behageligt klima året rundt. Der er også gode muligheder for at komme lidt væk i de mere afsides beliggende egne af øen, der har en meget flot natur.

Udbudet af seværdigheder er stort på Ibiza, og alt ligger inden for rækkevidde med en lejebil. Grotten Te Cova d’es Culleram i San Vincente ligger en kort køretur fra Ibiza by. I tidligere tider blev grotten brugt som tempel.

Es Vedrà klippen, der ligger to kilometer ud for Ibiza vestlige kyst, tager sig flot ud under en solnedgang. Man når udsigten med lejebil, men vil man helt tæt på, kan man tage med en af de både, der sejler det sidste stykke ud til klippen.

En lille ø med mange facetter

Ibiza har glimrende strande og med en bil lejet gennem Billeje.info, kommer du nemt ud til de lidt mere fjernt beliggende områder, hvor strandene ikke er overendte, som strandene lige ved Ibiza by kan være det. Rundt om på øens kyst ligger mange små strande, hvor man kan være mere i fred.

Med biludlejning på Ibiza åbner øen de sidder af sig selv, som man ellers nemt går glip af. Øen har utroligt mange facetter, og det giver et helt andet indtryk, så snart man kommer væk fra byen og ud på landet. Øens begrænsede størrelse gør, at du med en bil nemt kan komme ud og se alle hjørner og kanter af den kønne Ø.

Der er ingen tvivl om at Ibiza er en fest-ø. Det er især de unge som rejser til den smukke spanske ø, der ligger i middelhavet. Festen stopper aldrig i Ibiza, og der er altid mange ting man kan se på øen. De to vigtigste byer på øen er Ibiza By og San Antonio. Det er især her turisterne holder til, og strandene er altid fyldt med festglade mennesker, så der er altid nok folk som man kan tale med.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Steder du kan besøge med billeje i Ibiza lufthavn

Hvis man gerne vil have en strand for sig selv på Ibiza, så er det lidt svært, men det er dog ikke helt umuligt. Der er næsten strande hele vejen rundt om øen, og mange af strandene er ikke så fyldt op med turister, som dem omkring Ibiza By og San Antonio.

Har du lyst til at få lidt fred og ro på Ibiza, så kan det anbefales at tage ud til de mindre kendte strande, som er ligeså flotte som de andre strande i området. Transporten til disse strande kan ske via taxa, men det kan være lidt dyrt i længden, så hvis du ønsker billig transport, så er billeje i Ibiza lufthavn det bedste.

Billeje i Ibiza lufthavn

Optimalt billeje i Ibiza Lufthavn(IBZ) er det bedste sted, hvor du kan få billeje. Ibiza Lufthavn ligger 7 kilometer fra Ibiza By, og denne lufthavn er utrolig populær, da alle turister lander her inden de fester igennem på Ibiza. Fra maj til oktober er det højsæson på Ibiza, og det er i denne periode, at der er flest besøgende på Ibiza. Langt over 80% af alle turister der ankommer til Ibiza, kommer i højsæson perioden.

Lejer man bil i Ibiza lufthavn så kan man ikke undgå at se alle de biludlejningsfirmaer, der tilbyder biler til turisterne. Det er dog lettest og mest bekvemmeligt hvis man lejer bilen inden man tager af sted til Ibiza. Så kan man hoppe ind i den lejede bil og køre til den ønskede destination. Trafikken på Ibiza har overvejende de samme færdselslove som der er i Danmark, dette skyldes selvfølgelig at Spanien er et EU-land, og EU-lande prøver at holde reglerne(især færdselslovene) nogenlunde ens.

Lej en bil i Ibiza lufthavn og spar en masse tid, når du skal besøge de skønne områder, der er på Ibiza. Du kan ikke undgå at køre forkert fra lufthavnen, da der kun er en vej som fører til lufthavnen i Ibiza. Derfor er billeje i Ibiza lufthavn både enkelt men også en billig form for transport på Ibiza.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Ibiza Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Ibiza Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her