Billeje i Ibiza havn

Velkommen til denne mini-guide side med information og gode råd om billeje i Ibiza havn. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Ibiza havn, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om Ibiza havn

Fra Ibiza Havn er der faste færgeforbindelse til blandt andet Valencia, Barcelona og naboøen Mallorca. Desuden lægger mange af krydstogtsskibene til i denne bynære havn.

Selvom havnen ligger i Ibiza by, er det oplagt at fortsætte rejsen videre fra færgen med billeje, da du så også kan udforske resten af øens mange seværdigheder.

Ibiza har i mange år været kendt for fester og livlige natklubber, men øen har også meget andet at byde på. Har du en lejebil til rådighed, bestemmer du helt selv, hvilken type ferie du får.

Ibiza er en del af den kendte øgruppe De Baleariske øer i Spanien.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Ibiza havn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Ibiza havn fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, bør du tjekke vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Ibiza havn, eksempelvis en kilometerbegrænsning. Læs derfor altid lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin i bestillingsprocessen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Ibiza havn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Filteret kan for eksempel indsnævre søgeresultatet til kun at vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil ved Ibiza havn Find Billeje her --> Sammenlign priser her